Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Internet Browsers and Email > Mozilla/Firefox Browsers

User Tag List

How execute automatic login with Firefox?

This is a discussion on How execute automatic login with Firefox? within the Mozilla/Firefox Browsers forums, part of the Tech Support Forum category. Hi, do exist a Firefox command that allow auto login? When I enter in a site that ask user name


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-26-2007, 04:30 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 5
OS: winxp



Hi,
do exist a Firefox command that allow auto login?
When I enter in a site that ask user name and password, I wish that the program put automatically this information (it already do this when saving the password) and enter.
The result is that when I connect to the site for autentication, automatically do it, as saving cookie but some web site cancel cookie after short time.
I have already tested with failure AutoAuth, Autologin, LoginManager, Secure Login and Selenium.
Is there a solution to the snag?
Thanks
ghisirds is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-26-2007, 10:02 AM   #2
Guest
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 126
OS:



The following menu item should be ticked 'on':

"Edit/Preferences/Security/"Remember Passwords"."

This will do it.
kbd_usr is offline  
Old 09-26-2007, 04:32 PM   #3
TSF Enthusiast
 
keithy397's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Anglesey, North Wales
Posts: 560
OS: Win 10 Home (Freebie)


Send a message via MSN to keithy397 Send a message via Skype™ to keithy397

I use the Secure Login extension and it works fine. You'll never get anything to sign you in with no clicks at all but this does the trick for me.
I can manage one click!

The extension uses the Firefox Password Manager to relate to the saved user log-in/password info per webpage and every time you open a log-in page, the keys (prog icons) change colour, informing you it has the log-in data for the site. Click and you're in. You can also set it up to give audible alarms.

If Secure Log-in isn't for you, have you tried Roboform? I've heard lots of plaudits about it, but I'm not keen on it personally. (Can't please everyone all the time!)
__________________
Cheers,
Keith
keithy397 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 03:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts