Go Back   Tech Support Forum > Security Center > Virus/Trojan/Spyware Help > Resolved HJT Threads

User Tag List

Missing Command Prompt, Run Command, and Others

This is a discussion on Missing Command Prompt, Run Command, and Others within the Resolved HJT Threads forums, part of the Tech Support Forum category. My PC has been acting up recently. It's been running slower than usual, my games that I play are randomly


 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-18-2009, 12:13 AM   #1
Guest
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 1
OS:



My PC has been acting up recently. It's been running slower than usual, my games that I play are randomly crashing, and there are a couple of really random events happening.

1) Command Prompt is missing from Start Menu
2) "Run" command is missing from Start Menu
3) Internet Explorer missing from Start Menu, and every time it is opened, it pops up with the window that asks you to set up IE8 (the one that is supposed to open the very first time you start IE8)
4) Mozilla Firefox asks me to make it my "default brower" (to which I click yes) every time I open it
5) Some programs will not install correctly

I am running Kaspersky Internet Security 2010. It has popped up saying that it has detected trojans but blocked their access, and has no trace of them inside the application, as in there are no logs stating which ones it blocked, so I can't share those with you.

Any ideas as to what is going on? I also ran Webroot System Analyzer, and that came up clean, but there is obviously something going on with the symptoms listed above. Can anyone help me out? I attached a logfile of a Hijack This scan in case that helps.

SYSTEM SPECS:
Intel Core i7 940
6 Gb DDR3 1600 Mhz Corsair Dominator RAM
2x 1.5 Tb HDDs
32 Gb SSD
2x EVGA GTX 285 FTW Editons
Windows 7 Ultimate
heismypossum is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-18-2009, 05:23 AM   #2
TSF-Emeritus
 
Join Date: Jun 2006
Location: here & there and everywhere
Posts: 15,384
OS: XP Win7 Win 8.1 Ubuntu 10.10



Hello and welcome to TSF.

We want all our members to perform the steps outlined in the link given below, before posting for assistance. There's a sticky at the top of this forum, and a
Quote:
Having problems with spyware and pop-ups? First Steps
link at the top of each page.

Please follow our pre-posting process outlined here:

https://www.techsupportforum.com/f50/...lp-305963.html

After running through all the steps, you shall have a proper set of logs. Please post them in a new topic, as this one shall be closed.

If you have trouble with one of the steps, simply move on to the next one, and make note of it in your reply.
amateur is offline  
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 05:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts