Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows XP Support

User Tag List

Windows xp fault after virus

This is a discussion on Windows xp fault after virus within the Windows XP Support forums, part of the Tech Support Forum category. Hi just wondered if somebody could give me some guidance. I have a Sony vaio laptop on a windows xp


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-25-2011, 04:09 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 2
OS: Xp , windows 7 , mac



Hi just wondered if somebody could give me some guidance.

I have a Sony vaio laptop on a windows xp system which I use for work , a couple of weeks ago I got a rather aggressive virus which popped up false scans and if you where on the Internet a pop up would say 'you are about to leave a secure page other people can see this ' meaning that no matter what page I went on the virus would direct me to another page.

It cleared my whole memory and i was unable to run any system recovery so I had to load anti malware into safe mode then I was able to restore my system to factory default.But even after reloading windows xp on my computer when I used the Internet it still popped up the message you are leaving a secure page , but despite running many virus scans the virus was not showing up despite still being there so I run a system erase programme.

After this i tried to turn my computer back on the computer powers up the Sony vaio logo comes up but where as they next stage would normally be ( windows xp loading) it's just a black screen with 'Operating System Not Found'. Since then I have installed a new hard drive and new memory cards but I still get the black screen telling me the operating system is not found.

Does this mean I need to run a xp disk to re-install the system? When I press f1 - f8 etc nothing happens the message just keeps appearing can anybody help me out with advice or a fix ?

Thanks
Dazzo678 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
.exe problems, and possible Malware issues
Aloha, Need help... not sure what to do, hopefully I posted this correctly this time! Mahalo, Red Eye . DDS (Ver_2011-06-03.01) - NTFSx86 Internet Explorer: 8.0.6001.18702 BrowserJavaVersion: 1.6.0_24 Run by Jennifer at 14:07:36 on 2011-06-09
RED EYE TRUKIN Resolved HJT Threads 10 06-28-2011 06:27 AM
Can someone help me see what's up?
I'm a real computer noob I don't know exactly what's going on but ill try to describe it, mostly I'm concerned about a keylogger though. The other problems are every now and then on Google I'll click a link and I'll get sent to some random website, sometimes outta nowhere a new tab will open up to...
soboman Virus/Trojan/Spyware Help 13 05-13-2011 02:20 PM
Spyware/malware issues
I am convinced that I have spyware/malware or something going on with my computer. I have ran several programs - malwarebytes, windows defender, and windows malicious software removal tools that say the computer is not infected. However, I am still having problems and some strange things have...
Ladysmith94 Resolved HJT Threads 31 04-22-2011 06:24 AM
Plug and Play Causes Services to run 100%
About i week ago I booted my computer and noticed that it was running extremly slow. I opened task manager and found that services.exe was running up my CPU. After going through msconfig and using trial and error, i found that it wouldn't drive it up if i had Plug and Play unchecked. So my...
logicalman Resolved HJT Threads 46 02-09-2011 04:51 AM
Fooled by telephone trick - please help
I was fooled by someone calling me who pretended to be from Microsoft. :upset: Allowed him to remote control the PC, and he planted some trojan(s). :sigh: I did a System Restore to before the attack, ran virus checker, and spyware checker to clear what I could. :1angel: I would really...
dfreer Resolved HJT Threads 11 02-05-2011 06:06 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 06:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts