Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows XP Support

User Tag List

Windows Movie Maker save movie file not working?

This is a discussion on Windows Movie Maker save movie file not working? within the Windows XP Support forums, part of the Tech Support Forum category. I use a flip ultra to make videos to publish to YouTube, so I first download my flip videos to


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-16-2011, 06:25 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
OS: Windows xp



I use a flip ultra to make videos to publish to YouTube, so I first download my flip videos to realplayer once I plug in my flip. Then, I send my specific videos I want to my realplayer library. After, I convert it to wmv generic in winFF converter. Finally, I take the wmv videos from my folder I sent it to into my windows movie maker, When I'm done making the video, I "save movie file" to be able to publish to YouTube. However, it says it cannot save to the specific location. Idk what I did wrong at all! All help would be so helpful! Thanks!
(p.s it is not too large of a video)
Cake3332 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-16-2011, 09:45 PM   #2
Moderator Hardware Team
 
koala's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: UK
Posts: 26,228
OS: Win7-64, BunsenLabs

My System


Try saving to a different location, possibly one with a shorter file path.
__________________

Disable Social Media Buttons: adblockplus.org/en/features#socialmedia
koala is offline  
Old 12-17-2011, 09:09 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
OS: Windows xp


Quote:
Originally Posted by koala
Try saving to a different location, possibly one with a shorter file path.
I know your trying to help but I can't do that. All the shorter options I have are all not working. Although, I did find out that my video is not wmv, it's MSWMM. I tried converting my whole video to wmv in winFF converter, but it still won't allow it to change. Ive ran out of ideas. If you can tell me another idea, I would love to hear it!
Cake3332 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-26-2011, 09:41 PM   #4
Registered Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
OS: Windows xp


Nvm i figured something out, but there are some negatives. I can save a movie file with images, text, cut, and music, but no effects allowed when saving the movie file because it only gets corrupted if there are effects.
Cake3332 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"System Fix" virus hijacked computer
Hello, I’ve got a computer infected with the “System Fix” Virus. I believe the OS is Windows XP Professional. Searching the Tech Support Forum lead me to this thread: https://www.techsupportforum.com/forums/f50/im-in-trouble-614906.html Since that thread is getting quite long, I figured...
SilentJim Resolved HJT Threads 48 12-02-2011 09:10 AM
Being Redirected to other sites when Searching on Google
Hello, My problem is that I am being redirected to other sites when searching using Google. I searched around and was told it is a redirection malware/virus that cannot be detected with my normal virus scanner. I was also told I could use "Combofix", but not to use it unless directed to...
cheriserandle Resolved HJT Threads 24 07-31-2011 09:11 PM
.exe problems, and possible Malware issues
Aloha, Need help... not sure what to do, hopefully I posted this correctly this time! Mahalo, Red Eye . DDS (Ver_2011-06-03.01) - NTFSx86 Internet Explorer: 8.0.6001.18702 BrowserJavaVersion: 1.6.0_24 Run by Jennifer at 14:07:36 on 2011-06-09
RED EYE TRUKIN Resolved HJT Threads 10 06-28-2011 07:27 AM
new issues with an old XP machine. Is it a virus McAfee can't find and clean?
For the past 2 months something is not right with our home computer, and I don’t know what. I run McAfee, but the scan does not seem to run, takes days to finish and sometimes only says 1200 files scanned with no virus detected. When I run task manager says CPU usage is 100%. IE hangs up or...
tony_g Virus/Trojan/Spyware Help 20 05-26-2011 09:01 AM
bad image error and norton 360
Hi, My initial problem was trying to get rid of the "Bad Image" error message that has been popping up on literally every file and folder on my PC (Windows XP). Situation has gone from bad to worse as i installed norton 360 5.0. Now nothing works, unable to connect to the internet, unable to...
royalmc Resolved HJT Threads 25 04-07-2011 08:36 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 08:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts