Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows XP Support

User Tag List

Vostro and GoBack3

This is a discussion on Vostro and GoBack3 within the Windows XP Support forums, part of the Tech Support Forum category. I am trying to install GoBack3 Deluxe on my Vostro 1700, running XP Pro and am getting a crash requiring


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-24-2008, 11:34 AM   #1
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2
OS:



I am trying to install GoBack3 Deluxe on my Vostro 1700, running XP Pro and am getting a crash requiring System Restore to recover from "A serious error has occured".
Is this incompatible? Anyone else tried installing GB on a dual core? And what other restore software is there that compares to GoBack that I might try if GoBack probs are a compatibility issue?
Thanks
Sam
samborez is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-24-2008, 06:20 PM   #2
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3,332
OS:



hello & welcome to TSF ,

Windows Xp has a very good built in restore system !!

why would you want to add another ?

if you are looking for a back up system then follow this link

https://www.majorgeeks.com/DriveImage_XML_d4919.html

or you can choose from a list / follow this link

https://www.majorgeeks.com/downloads3.html


let us know if this helps


Mike
mike2020learnin is offline  
Old 02-24-2008, 06:27 PM   #3
Administrator
Microsoft MVP

Team Manager
- Networking
- Microsoft Support
- Hardware
 
Old Rich's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Houston, Texas
Posts: 54,256
OS: XP, Win 7



I thought GoBack was discontinued . . with good cause!
__________________
Rich



Old Rich is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-24-2008, 07:48 PM   #4
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3,332
OS:



hello again ,

i had compleatly forgot about / when i looked it up i was shocked that it was resurfaced from some ones forgotten disk drawer

but any way we all learn , never tried it but i think it was ment for Windows 98 & versions of NT / can not remember !!!

mike
mike2020learnin is offline  
Old 02-25-2008, 04:47 AM   #5
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2
OS:



Hummmm... critical comment on the product isn't much help. Gee, if you can't add any,why post.
Thanks anyway.
IOH
samborez is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 04:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts