Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows XP Support

User Tag List

Mouse/Keyboard not functioning

This is a discussion on Mouse/Keyboard not functioning within the Windows XP Support forums, part of the Tech Support Forum category. I'm looking at someone's computer, and I've plugged in my usb mouse / keyboard and while the keyboard works fine


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-05-2009, 02:32 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Connecticut
Posts: 74
OS: Windows 7



I'm looking at someone's computer, and I've plugged in my usb mouse / keyboard and while the keyboard works fine during bootup, it doesn't once it comes to the XP signon screen, nor does the mouse. I've plugged them into every usb slot and rebooted a few times and nothing!
Meschif is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-05-2009, 02:50 PM   #2
Troubled
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2,854
OS:



depending on the make and model, you may need to download a driver from the manufacturers web site
deleted010511 is offline  
Old 07-05-2009, 03:11 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Connecticut
Posts: 74
OS: Windows 7



it's just a regular dell standard usb keyboard.. i've never had to install drivers on any machine ive plugged it into..
and it works before it gets to windows
Meschif is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-05-2009, 03:18 PM   #4
Troubled
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2,854
OS:



Go into the Device Manager and see if there are any yellow marks for the USB Controller. Are any other USB devices recognized?
deleted010511 is offline  
Old 07-05-2009, 03:54 PM   #5
Registered Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Connecticut
Posts: 74
OS: Windows 7



i can't get past the login screen.. not even in safe mode. the mouse and keyboard do not work. keyboard works in bios fine but not windows
Meschif is offline  
Old 07-05-2009, 04:29 PM   #6
Troubled
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2,854
OS:



Try a flash drive in Windows to see if it is recognized. go into the Device Manager (Start/Run and type devmgmt.msc) and make sure Universal Serial Bus is listed and there are no yellow marks. If not then Make sure USB is enabled in the Bios.
deleted010511 is offline  
Old 07-07-2009, 06:13 AM   #7
Registered Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Connecticut
Posts: 74
OS: Windows 7



i can't get into windows to get to the device manager.. that's the problem
Meschif is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 06:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts