Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows XP Support

User Tag List

Mouse hover does not function correctly

This is a discussion on Mouse hover does not function correctly within the Windows XP Support forums, part of the Tech Support Forum category. As we know one should be able to hover over the thread subject and have the gist of the problem


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-29-2006, 05:46 PM   #1
Guest
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 268
OS:



As we know one should be able to hover over the thread subject and have the gist of the problem appear.Well that is not the case for me now. No text is fortcoming.The same happens in other instances like hover over a smile nothing appears. Does anyone know what could have caused this. Not a biggie but would like to have that action back.
bicycle is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-29-2006, 06:45 PM   #2
Team Manager
Articles Team
 
chauffeur2's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Henley Beach, South Australia
Posts: 11,898
OS: Windows 7 Home Premium SP1 and Windows 10

My System

Send a message via Skype™ to chauffeur2
This could possibly be only a temporary issue, as there are a number of 'upgrades' occurring to this site at the moment.
By the way, does this only happen on the TSF site, or is it a general problem that you have?
__________________
Dave T.



If it works, Don't fix it!
Especially if Microsoft made it!
chauffeur2 is offline  
Old 10-29-2006, 06:51 PM   #3
Guest
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 268
OS:


Quote:
Originally Posted by chauffeur2 View Post
This could possibly be only a temporary issue, as there are a number of 'upgrades' occurring to this site at the moment.
By the way, does this only happen on the TSF site, or is it a general problem that you have?
This happens at other sites but never mind. I fixed it. I opened the mouse folder>pointer options and unchecked "enhance pointer precision".Thanks for the reply.
bicycle is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-29-2006, 06:53 PM   #4
Team Manager
Articles Team
 
chauffeur2's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Henley Beach, South Australia
Posts: 11,898
OS: Windows 7 Home Premium SP1 and Windows 10

My System

Send a message via Skype™ to chauffeur2
Not a problem, glad you got it sorted.
__________________
Dave T.



If it works, Don't fix it!
Especially if Microsoft made it!
chauffeur2 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 05:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts