Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows XP Support

User Tag List

Can't Access HTTPS sites

This is a discussion on Can't Access HTTPS sites within the Windows XP Support forums, part of the Tech Support Forum category. Greetings. So I'm having a problem accessing HTTPS sites and can't seem to figure out why. The problem occurs in


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-02-2005, 03:19 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 3
OS: Win XP Pro



Greetings.

So I'm having a problem accessing HTTPS sites and can't seem to figure out why.

The problem occurs in IE, Firefox and Netscape so at least it's consistant ;). But not that all SSL options are filled in in IE, FireFox etc, such as SSL 2.0, 3.0 etc.

What really throws me off is that when trying to figure out the problem, I shut down all firewalls (had Sygate Personal AND Window Firewall running previously). Despite all firewalls being down, I still can't access HTTPS pages.

Anyone have any advice?

I recenlty went through a reinstall of XP Pro and now have Client Services for NetWare up and running and can't seem to get rid of it and go back to a graphical login sequence. Is the CSNW the problem? Any other ideas?


Thanks,

matt

<Email removed by Moderator - ETAF>
matt_peloquin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-02-2005, 05:00 PM   #2
TSF Enthusiast
 
BMR777's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Chicago, IL
Posts: 1,402
OS: XP Pro, XP Home, Vista Home Basic, Ubuntu Studio


Found this: https://v2.tlab404.com/articles/detai...q=205&iType=18

And This: https://home.vcn.com/knowledgebase/article.php?id=164

Hope some of this helps...
BMR777

P.S. - Google is amazing...
__________________
Brandon Rusnak

RusnakWeb - Web Development Tutorials
BMR777 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 05:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts