Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows XP Support

User Tag List

black screen videos after XP reinstall

This is a discussion on black screen videos after XP reinstall within the Windows XP Support forums, part of the Tech Support Forum category. Hi Today I did a repair/reinstall of Windows XP - had been having all sorts of little glitches etc -


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-17-2008, 04:17 AM   #1
Moderator, Design Team
 
zuluclayman's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Newcastle, Australia
Posts: 12,727
OS: Windows Seven Home Premium

My System


Hi
Today I did a repair/reinstall of Windows XP - had been having all sorts of little glitches etc - all good except for playing mpeg files on Cyberlink Power DVD. All my collected clips used to play properly before the repair - all were set to play using power DVD in properties. Now they start up, flicker the image and then the window turns black - audio is fine. I suppose it's a codec related issue - but which one is now missing that I had before? Last time I had a codec issue I downloaded and installed K-Lite but that was a disaster - nearly nothing played until I removed K-Lite. I have DivX installed and Xvid, I have Adobe Premiere Elelments which comes with a swag of codecs.
I have just upgraded Windows Media Player to version 11 (after it reverted to 10 after reinstall) but did not make it the default for mpegs.

Windows Media Player plays the clips properly btw

Any ideas folks?
zuluclayman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-17-2008, 05:17 AM   #2
Moderator, Design Team
 
zuluclayman's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Newcastle, Australia
Posts: 12,727
OS: Windows Seven Home Premium

My System


solved for now - removed and re installed Power DVD which then seemed to lead to all my mpegs becoming Nero Showtime files then removed and re installed Nero. Went into properties box for an mpeg file, set it to open with Power DVD - they now all will open properly but still show with the Nero Showtime icon - ah well at least they play now
zuluclayman is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 09:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts