Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows Servers

SBS2008-2011 migration issue.

This is a discussion on SBS2008-2011 migration issue. within the Windows Servers forums, part of the Tech Support Forum category. I'm currently trying to migrate a SBS2008 to SBS2011. I get stuck at the same place every single try and


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-12-2012, 05:33 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 10
OS: win7



I'm currently trying to migrate a SBS2008 to SBS2011.

I get stuck at the same place every single try and have been trying to find an answer for several days now.

The 2011 installation cant join the domain, it can ping the proper IP but not accept it as a DNS. No DNS requests whatsoever goes through.

I'm running both as virtual machines in vmware5. They find eachothers IP just fine and can ping eachother so connectivity shouldnt be an issue. Its just that darn domain that wont play ball.

Any tips? If you want further information about anything just ask and I will provide. As it is right now I've tried editing just about everything and feel kinda dead inside so I cant think of any proper info to attach.

Any help appreciated.

/Nuc

__________________
NuclearAnt is offline  
Old 03-12-2012, 06:31 AM   #2
Moderator
- Microsoft Support
- Networking
 
Dave Atkin's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: United Kingdom
Posts: 773
OS: Windows XP - Windows 7 - Windows Server 2003 / 2008 - Windows SBS 2003 / 2008 / 2011



Hello,

Are you following the Microsoft migration procedure?
Download: Migrate to Windows SBS 2011 Standard from Windows SBS 2008 - Microsoft Download Center - Download Details


Dave

__________________
Knowledge is our most powerful weapon.


Dave Atkin is offline  
Old 03-12-2012, 06:32 AM   #3
Moderator
- Microsoft Support
 
djaburg's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: San Diego, CA
Posts: 4,714
OS: XP SP3/Vista/7 Server 2K/2K3/2K8 Linux



Hopefully you've already read this document for guidance.
__________________


From time to time, we have been tempted to believe that society has become too complex to be managed by self-rule, that government by an elite group is superior to government for, by, and of the people. But if no one among us is capable of governing himself, then who among us has the capacity to govern someone else?
-Ronald Reagan, 1981 Inaugural Address-
djaburg is offline  
Old 03-13-2012, 01:24 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 10
OS: win7



Found the problem. A disgrunted ex-employe was creating the issue by logging in remotely every evening and changing settings here and there. Once we changed everyones passwords and blocked his IP things cooled down and the problems we solved actually stayed that way.

Sometimes I really hate people...
__________________
NuclearAnt is offline  
Old 03-13-2012, 08:59 AM   #5
Moderator
- Microsoft Support
 
djaburg's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: San Diego, CA
Posts: 4,714
OS: XP SP3/Vista/7 Server 2K/2K3/2K8 Linux



It's a lesson that when an employee is let go his/her account needs to be either disabled (not deleted just in case) or the password changed immediately. Should be standard policy, as I'm sure it is now.
__________________


From time to time, we have been tempted to believe that society has become too complex to be managed by self-rule, that government by an elite group is superior to government for, by, and of the people. But if no one among us is capable of governing himself, then who among us has the capacity to govern someone else?
-Ronald Reagan, 1981 Inaugural Address-
djaburg is offline  
Old 03-13-2012, 11:46 PM   #6
Registered Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 10
OS: win7



Indeed. The People at administration promised this was a one time thing.

__________________
NuclearAnt is offline  
Closed Thread
Gear in this thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Seagate 7200rpm firmware issue.
Ok so i bought a 1tb seagate barracuda es.2 7200rpm hdd, it worked great but ive just come back from holiday and realized that it is no longer present. The bios shows it as 0 bytes, windows doesn't even detect it and the hdd activity led is on constantly. I googled around and i know this is a...
ZakDank Hard Drive Support 4 03-11-2012 02:49 PM
SATA/IDE to USB 2.0 Adapter Converter Issue.
Hello, I am having SATA connection on my Gigabyte 78LMT-S2P motherboard and have following issues-- 1) I want to connect PATA/IDE hard drive to motherboard using 'SATA/IDE to USB 2.0 Adapter Converter with AC Power Adapter', and I want to format and Install fresh copy of Windows XP on PATA hard...
exceptionist Hard Drive Support 7 03-04-2012 04:09 PM
[SOLVED] Mass Effect and Dragon Age installation issue.
I'm having a problem installing Mass Effect 2 and Dragon Age on my computer (I suspect it's a general bioware issue). When I try to run the autorun from the CDs, I get the following message: Error: switch from current encoding to specified encoding not supported line 1 column 40 in XML settings ...
Munchlord Game Installation Support 4 03-01-2012 06:05 PM
Radeon HD 5770 3 monitor issue.
Hey guys, I'm new to the forum, and recently got a 3rd monitor for my birthday. My computer has a Radeon HD 5770. I know that this isn't the best card to be running eyefinity on, but I'm not looking to do any real hardcore gaming. my issue started out with me being ignorant to the fact...
Xenochrist Video Card Support 0 02-28-2012 01:50 PM
Tried everything - still have the same issue.
Hi folks! I now turn to you, as I hope you can help figure out what is wrong with my computer. For about 3 weeks now, my computer has been acting strange. 3-30 minutes after powering th computer up it freezes. It continues to stay freezed for between 2-30 minutes before "comming to life...
PerJ88 Motherboards, Bios & CPU 6 02-23-2012 04:02 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question

Gear in this thread


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 06:52 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts