Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support


Post New Thread
Threads in Forum : Windows Servers Forum Tools Search this Forum
Announcement
05-13-2011 Coolfreak (TSF Team, Emeritus)
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
 
wishyboy
You Can Check Which Ports Are Open On The Server / Pc By
10-10-2008 06:04 AM
by wishyboy Go to last post
6 9,191
 
sprautzpng
Could you be please spesific on your question? Explain the
10-10-2008 03:44 AM
by settle Go to last post
1 587
 
justcrash
yes, you can make a bat file. Put that whole command in bat
10-10-2008 03:33 AM
by settle Go to last post
4 6,292
 
earthpack
Any/all help wil be greatly appreciated. Many thanks in
10-09-2008 02:12 PM
by earthpack Go to last post
0 685
 
alt
And I have now resolved this issue, thanks.
10-09-2008 01:27 PM
by alt Go to last post
1 784
 
justcrash
You, sir, have mail! :)
10-09-2008 11:39 AM
by justcrash Go to last post
34 1,976
 
siege911
What I said is correct. If you have 3 Windows Servers and 1
10-09-2008 09:39 AM
by EricClemens Go to last post
5 1,963
 
hill79
I'm having some serious performance issues with a windows
10-09-2008 07:07 AM
by hill79 Go to last post
0 732
 
Samson Joy
I have a Windows 2003 based network which uses group policy
10-09-2008 06:47 AM
by Samson Joy Go to last post
0 4,667
Cry
Kattuerumai
Hi, I am new to computers and I have just tried an
10-09-2008 06:13 AM
by Kattuerumai Go to last post
0 584
 
akhan786
Go to PROPERTIES>SECURITY TAB>ADVANCED uncheck the box
10-09-2008 05:13 AM
by XtabbedoutX Go to last post
1 779
 
northgp
Look in the download history for anything about that update
10-08-2008 07:45 PM
by Geekgirl Go to last post
1 4,824
 
manoj
We cannot assist you with this issue here in the Microsoft
10-08-2008 07:42 PM
by Geekgirl Go to last post
2 891
 
singhshashank22
Please give more information Have you tried Repair or
10-08-2008 07:39 PM
by Geekgirl Go to last post
1 1,041
 
justcrash
one thing to check is to verify that "enable active
10-08-2008 01:08 PM
by XtabbedoutX Go to last post
1 626
 
jakelovatto
You can Click on the properties of the folder or file and
10-08-2008 12:55 PM
by XtabbedoutX Go to last post
1 609
 
justcrash
Yeah man, it seems to be ok. Thank you! Still having other
10-08-2008 09:56 AM
by justcrash Go to last post
18 2,981
 
justcrash
Heh... NM guys. Just got off the phone with MicroSoft. The
10-08-2008 08:44 AM
by justcrash Go to last post
1 594
 
justcrash
You lost me.... I can't run adobe reader without third
10-07-2008 05:19 PM
by justcrash Go to last post
3 3,555
 
newtoit
I have a small network with 5 computers connected to a file
10-07-2008 05:01 PM
by newtoit Go to last post
0 3,192
 
dainese51
Hi all, I have a bunch of disabled users in my AD. All
10-07-2008 04:51 PM
by dainese51 Go to last post
0 595
 
MaureenKular
I created a new domain within our forest, I then removed
10-07-2008 04:03 PM
by MaureenKular Go to last post
0 3,180
 
chandu_cp006
Create a DNS A record and point it to 127.0.0.1
10-07-2008 02:39 PM
by XtabbedoutX Go to last post
1 653
 
civicexcoupeman
Anyways it worked perfect... just had one problem after
10-07-2008 02:07 PM
by civicexcoupeman Go to last post
4 929
 
robertmchenry
Why not just make a script comparing whether the two
10-07-2008 10:09 AM
by corteplaneta Go to last post
1 597
 
mlcrane1
http://www.webservertalk.com/message982642.html You
10-07-2008 10:01 AM
by corteplaneta Go to last post
3 1,216
 
justime8
I got a fix that worked for me I just made a new user and
10-07-2008 06:33 AM
by justime8 Go to last post
3 1,377
 
ebodika
A WindowsXP computer which was added to the domain a couple
10-07-2008 05:52 AM
by ebodika Go to last post
0 3,386
 
arena31
hi Guys i have one PC not in Demain and i want to use it
10-07-2008 04:41 AM
by arena31 Go to last post
0 623
 
jv444_in
Hi, I have installed ccproxy 6.62, I need "Add web
10-07-2008 02:41 AM
by jv444_in Go to last post
0 692
Confused
granpa
HI, I was wondering if anybody had any idea of how to solve
10-07-2008 02:04 AM
by granpa Go to last post
0 847
Question
Haylei
In the fugure, start a new thread instead of reviving an
10-07-2008 01:56 AM
by blah789 Go to last post
6 5,919
 
scitex59
I removed an application called Net-It Launcher
10-06-2008 08:29 PM
by scitex59 Go to last post
2 1,996
 
cc103
Oh yeah....I have the drivers and utilities disc at work.
10-06-2008 04:09 PM
by cc103 Go to last post
2 883
 
cullensa
They would have no control as no permissions set is the
10-06-2008 02:55 PM
by GraemeI Go to last post
3 1,391
Confused
medina78596jr
Ive run antispam and antivirus cant find anything unusual.I
10-06-2008 11:03 AM
by medina78596jr Go to last post
2 3,227
 
Rose43
Hi Rose, welcome to TSF. re: TSF Rules Sorry, it's
10-06-2008 07:14 AM
by Stu_computer Go to last post
1 909
 
ttwabomba
Dear Friends, I have a problem with our win2k3 SBS Server
10-06-2008 04:51 AM
by ttwabomba Go to last post
0 590
 
johnd1881
Hi Guys, I'm trying to install Novell client on my Windows
10-06-2008 04:49 AM
by johnd1881 Go to last post
0 657
 
fines
Yes it works for a long time But a few days a go gives
10-06-2008 04:32 AM
by fines Go to last post
2 978
 
nricacos
My IBM A20m ThinkPad has WinNT and Level One PCMCIA lan
10-06-2008 12:51 AM
by nricacos Go to last post
0 598
 
lcurle
the same way you access it internaly, they would just use
10-05-2008 08:56 PM
by bilbus Go to last post
3 739
 
rschaedig
i agree, did you put in a floppy with the raid driver?
10-05-2008 03:34 PM
by bilbus Go to last post
2 649
 
katahdin
thanks for the site for sound drivers
10-05-2008 01:40 PM
by steriancan Go to last post
3 929
 
rajukgp
Sorry, I have been rather busy at work so my apologies to
10-05-2008 09:48 AM
by ataraxia Go to last post
6 4,550
Question
alon2
Hello I'm trying to set a failure routine for a windows
10-05-2008 09:03 AM
by alon2 Go to last post
0 992
 
tsq32bf
There is a microsoft article that you can look up on
10-04-2008 11:36 PM
by rthomp8363 Go to last post
4 1,891
 
wissamyamout
you sure the DNS is suppose to be pointed to 127.0.0.1.
10-04-2008 11:35 PM
by rthomp8363 Go to last post
1 854
 
zuma
Shouldnt have any problems according to this TCP/IP
10-04-2008 11:30 PM
by rthomp8363 Go to last post
1 2,028
 
udayakumarnaidu
please post the blue screen message.
10-04-2008 11:24 PM
by rthomp8363 Go to last post
1 604
Post New Thread

Display Options Moderators
Showing threads 5201 to 5250 of 10660 Moderators : 13
 
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off

Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 07:39 AM.


vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2015, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts

 

Partially Powered By Products Found At Lampwrights.com