Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows Servers

Black Blinking Cursor Box

This is a discussion on Black Blinking Cursor Box within the Windows Servers forums, part of the Tech Support Forum category. Suddenly, a black blinking cursor box has started appearing on my screen where the vertical cursor should be. Does anyone


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-16-2007, 06:55 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2
OS: win 2000



Suddenly, a black blinking cursor box has started appearing on my screen where the vertical cursor should be. Does anyone have a suggestion how to change it back to the vertical cursor. Thanks

__________________
jojo4 is offline  
Old 03-16-2007, 07:25 AM   #2
Mentally divergent
 
Bartender's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Chehalis, WA, USA
Posts: 1,341
OS: Ubuntu 9.04, 10.04, XP, 7



Does anything else look different? The only thing I can think of is that the PC settings somehow got changed in the Accessibility Options?? There are settings to make things bigger for people who can't see well. Those settings are in Control Panel under "Display" and "Mouse". If you go to "Mouse" and click on the "Pointer" tab, the first setting you'll see is called "Scheme:" That should be set to "None".
That doesn't really sound like your problem but the only thing I could come up with.

__________________
Bartender is offline  
Old 03-16-2007, 01:29 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2
OS: win 2000



Quote:
Originally Posted by Bartender View Post
Does anything else look different? The only thing I can think of is that the PC settings somehow got changed in the Accessibility Options?? There are settings to make things bigger for people who can't see well. Those settings are in Control Panel under "Display" and "Mouse". If you go to "Mouse" and click on the "Pointer" tab, the first setting you'll see is called "Scheme:" That should be set to "None".
That doesn't really sound like your problem but the only thing I could come up with.
I tried that and it didn't work. Thank you anyway!!
__________________
jojo4 is offline  
Old 03-15-2008, 03:44 PM   #4
Registered Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 1
OS: windows xp



I have this same problem on my computer. It just changed one day and it's like a bold black cursor. It's strange. If anyone know how to change it back, please let me know. thanks Leah
__________________
moore4leah is offline  
Old 03-19-2008, 12:56 AM   #5
Team Manager
-Microsoft Support
-Home Support
 
Go The Power's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: South Australia
Posts: 14,487
OS: Windows 8.1



Hello and welcome to TSF

Please start your own thread.

Thread closed.
__________________


“You can fail at what you don’t want, so you might as well take a chance on doing what you love.” ~ Jim Carrey (Ceremony speech)
Go The Power is offline  
Old 06-11-2009, 03:11 PM   #6
Registered Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
OS: xp



Quote:
Originally Posted by jojo4 View Post
Suddenly, a black blinking cursor box has started appearing on my screen where the vertical cursor should be. Does anyone have a suggestion how to change it back to the vertical cursor. Thanks
1.go to Control panel
2.accessibilty options
3.adjust the contrast for text and colors on your screen
4.move the width bar towards the narrow side


That should fix it..i just had the same problem and it worked.
BTW i am using windows XP.
__________________
buckeyebabe101 is offline  
Old 11-08-2009, 11:43 AM   #7
Registered Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1
OS: linux


Grin

This worked for me, going into the accessibilty options I mean.
Thanks for the tip. Problem solved.
This was driving me nuts!
Now I feel better.
Thanks again.http://www.techsupportforum.com/imag...ies/1-pray.gif
__________________
funcle is offline  
Old 12-09-2009, 08:54 PM   #8
Registered Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 1
OS: win98



I have the same problem with the blinking black cursor. It is very annoying. However, when I went to do what people advised, I didn't find a place to click on "mouse" to reset.

Truly, I believe this is a virus as I get popups that say my aol is blocked. I have to restart my computer so often. It has been a nightmare.

__________________
vweiss is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Blinking power supply light, not booting
Hello all, Today I tried moving my computer and when I tried to set everything back up, the computer wont boot, not even in bios. My computer is a Compaq Pressario SR1023WM. All I get is a blinking Power supply light and a blinking light at the front of the computer. I opened up the case,...
Adware Motherboards, Bios & CPU 4 08-28-2006 12:05 PM
help~~!!cannot see anything except black backround until windows loads
Hey guys, im new to this forums but im hoping to get some of my questions asnwered. Let me start from the beginning so u guys know the whole backround of my home built computer. I bought these parts around april of 2005: mobo = asus a8n sli deluxe ram = 2x pc4000 crucial ballistix LED cpu =...
kisarci Motherboards, Bios & CPU 2 05-02-2006 07:04 PM
Only A Black Screen with Blinking Cursor
I purchased a used computer on Ebay...it was supposed to come with Windows XP installed. When I started the computer, it showed an error message saying something to the effect that there was no operating system. So, I tried to boot it off of a Windows 98 boot disk. Then I checked the BIOS to...
georgiehopper Windows XP Support 1 04-04-2006 05:21 PM
Black screen with blinking undlerline
alright so i put in my new mobo.. configured the BIOS and it started up, shows the manufacturer screen.. then has been showing a black screen w/ a blinking underline.. the 2-digit code thing on the mobo displays "94" which in the manual is described as "94 1. Enable L2 cache ...
jekz409 Motherboards, Bios & CPU 4 11-20-2005 04:02 PM
OS won't boot!! Black screen, blinking cursor!!
I have been trying to troubleshoot a drive for days, i am able to recognize and use all of my data when i throw it on as a slave on any other machine however there is something seriously wrong with the boot sequence or something. I havve tried repairing it with the windows disc, i have tried...
viraldavinci Windows XP Support 7 04-14-2005 09:31 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 02:43 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts