Go Back   Tech Support Forum > Alternative Computing > Mac Support

Mac compatible touchscreen montiors?

This is a discussion on Mac compatible touchscreen montiors? within the Mac Support forums, part of the Tech Support Forum category. My friend asked me the other day whether there were any touchscreen monitors he could use for one of his


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-05-2014, 06:01 AM   #1
TSF Enthusiast
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 702
OS: Windows 7 Home Premium



My friend asked me the other day whether there were any touchscreen monitors he could use for one of his mac laptops (What are they called? Macbooks? As you can tell, I really don't know a thing about macs).

I have had a quick search online but found nothing notable. Any suggestions?

__________________
kkid106 is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2014, 08:39 AM   #2
Microsoft-Team Manager
Hardware - Team Manager
 
joeten's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Glasgow Scotland
Posts: 54,853
OS: win 7 pro/ultimate/xp vm



None of them as far as I'm aware has touch screen Compare Macs - Apple Store (UK)

__________________









Eliminate all other factors, and the one which remains must be the truth.
joeten is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2014, 10:14 AM   #3
Macintosh Methodology Wizard - TSF Retired
 
sinclair_tm's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Dusty Mexican Border Lands
Posts: 13,315
OS: Mac OS X 10.6.8 & 10.8.3, MS Win 7 Pro & Ultimate, iOS 7.0.6

My System

Send a message via AIM to sinclair_tm Send a message via MSN to sinclair_tm

Joeten, he asking if he can buy a monitor to connect to the Mac.

Kkid106, there are some out there. You'll just have to look at the specs of the monitors on their websites. Most sellers, like Newegg or Tiger Direct, won't list it on their sites. Just know that they can be very pricey. Here's one made for drawing on.
__________________
.





Quote:
it's human nature to stand in line...
-my brother
sinclair_tm is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2014, 11:13 AM   #4
Microsoft-Team Manager
Hardware - Team Manager
 
joeten's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Glasgow Scotland
Posts: 54,853
OS: win 7 pro/ultimate/xp vm



I saw something similar Mac Tablet - Portable Tablet Computer for Creative Users | Modbook Pro but since it was not a proper touch screen did not post it
__________________









Eliminate all other factors, and the one which remains must be the truth.
joeten is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2014, 04:31 PM   #5
Alternative Computing Team
 
MartyF81's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Chicago
Posts: 601
OS: Mac OS, Windows, iOS

My System


I think what he is looking for is something along the lines of what you can get for Windows 8 type machines.

Basically Apple doesn't offer this. Any screen or system that does has installed some 3rd party software to make it work. For example the Mod-Book is an actual Apple Macbook that has been modified and had software installed to make it work. The Cintiq is really more of Graphics editing pad.

I don't think there is really anything out there as just like a plug and play touch screen. The Windows 8 "Touch" screens are not doing really great from what I can tell. It is kind of a gimmick if you ask me. Who wants hand prints all over their screen?

__________________
MartyF81 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Random shutdown
Hi So I have this problem that when I surf the web and play online games like combat arms Etc.. it gives me a Random shutdown and a Bsod come up and I will post up the mini dump. The operating system I am running is windows xp sp3 I would be happy if someone will help me on this problem. thanks
nategood6 BSOD, App Crashes And Hangs 20 12-06-2012 12:36 PM
Windows 7 upgrade advisor found 6 issues.
This is HP DV4-1435dx running windows vista. I want to use my retail copy of windows 7 to upgrade. It found 6 issues, not sure how serius are they. On this computer, there is D drive which is restore partition (about 15GB) and i have splitted C drive to C and F. I am planning to install Windows...
drosera01 Windows 7 Support, Windows Vista Support 3 10-20-2012 09:20 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 05:59 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts