Go Back   Tech Support Forum > Alternative Computing > Mac Support

Can't now use Firefox on Mac OS X

This is a discussion on Can't now use Firefox on Mac OS X within the Mac Support forums, part of the Tech Support Forum category. I used to use Firefox as my default browser on my desktop iMac but uninstalled it a few weeks ago


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-16-2010, 06:19 AM   #1
Registered Member
 
whitehawk625's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Kent, England
Posts: 57
OS: Mac OS X Lion + Win 7 Pro


Send a message via Skype™ to whitehawk625

I used to use Firefox as my default browser on my desktop iMac but uninstalled it a few weeks ago as I was having Flash Player problems and went back to Safari. For the last couple of days I have re-downloaded Firefox and although it installs to applications ok when I click on the icon it will not bring up the start page. I have set it as the default browser in both Firefox and Safari but still it won't open. It shows up in the menu bar at the top of the screen but whatever I set in preferences it won't open and I can't shut it down unless I use force quit.
I have uninstalled it and tried downloads from different sources but still have the same result.

__________________
whitehawk625 is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2010, 09:33 PM   #2
Macintosh Methodology Wizard - TSF Retired
 
sinclair_tm's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Dusty Mexican Border Lands
Posts: 13,315
OS: Mac OS X 10.6.8 & 10.8.3, MS Win 7 Pro & Ultimate, iOS 7.0.6

My System

Send a message via AIM to sinclair_tm Send a message via MSN to sinclair_tm

You should try deleting the preference files for FF and then see if that helps. Also, are you running it in 64bit or 32bit mode?

__________________
.





Quote:
it's human nature to stand in line...
-my brother
sinclair_tm is offline   Reply With Quote
Old 12-17-2010, 07:23 AM   #3
Registered Member
 
whitehawk625's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Kent, England
Posts: 57
OS: Mac OS X Lion + Win 7 Pro


Send a message via Skype™ to whitehawk625

Quote:
Originally Posted by sinclair_tm View Post
You should try deleting the preference files for FF and then see if that helps. Also, are you running it in 64bit or 32bit mode?
I am running 64 bit mode but will try the FF preference file deletion and if that fails, try 32 bit.
Thanks.
__________________
whitehawk625 is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2010, 01:44 PM   #4
Registered Member
 
whitehawk625's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Kent, England
Posts: 57
OS: Mac OS X Lion + Win 7 Pro


Send a message via Skype™ to whitehawk625

Have now tried both but still the same result. I gave google chrome a try but hate it, so I guess I will have to go back to safari.
__________________
whitehawk625 is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2010, 03:58 AM   #5
Registered Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 5
OS: win 7



I would unistall firefox. I would then go into the regestry using regedit and do a find for firefox. Complete the search. Anything with firefox in it, i would delete. This will not hurt anything. Just making sure you get rid firefox altogether. Then try a fresh install. If that did not work, i would make sure my computer is completely up to date and view the install logs for the browser.
__________________
SagoMaurice is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2010, 03:48 PM   #6
Macintosh Methodology Wizard - TSF Retired
 
sinclair_tm's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Dusty Mexican Border Lands
Posts: 13,315
OS: Mac OS X 10.6.8 & 10.8.3, MS Win 7 Pro & Ultimate, iOS 7.0.6

My System

Send a message via AIM to sinclair_tm Send a message via MSN to sinclair_tm

Um, this is OS X, there is no registry, so your response is invalid.

__________________
.





Quote:
it's human nature to stand in line...
-my brother
sinclair_tm is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 07:02 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts