Go Back   Tech Support Forum > Alternative Computing

Post New Thread
Threads in Forum : Linux Support Forum Tools Search this Forum
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
Exclamation
firedemon
This thread is over a year old please don't bring up a old
11-24-2009 10:46 PM
by wmorri Go to last post
4 7,077
 
tucson25
I am trying to run DSL from a microSD car and insert it in
11-24-2009 04:14 PM
by eugedesk Go to last post
5 7,680
 
danzuran
Just check the link in my signature or if you're sold on
11-24-2009 11:35 AM
by ahmorrow Go to last post
9 1,620
 
Erndog
Glad you were able to figure this one out on your own!
11-22-2009 12:54 PM
by wmorri Go to last post
10 4,565
 
HgPot
I am using QEMU on a portable hard drive for Linux, and I
11-21-2009 06:44 PM
by HgPot Go to last post
0 668
 
Wijayatno
Hi, Welcome to TSF!! :grin: I am not sure that I
11-21-2009 10:39 AM
by wmorri Go to last post
1 556
Question
Clavin12
Boot from DSL (Damn Small Linux) LIVE CD on 166MHz MMX
11-21-2009 10:10 AM
by Done_Fishin Go to last post
11 852
Question
skunk8709
I can' seem to find anything that gives it the thumbs up
11-20-2009 06:03 PM
by wmorri Go to last post
3 1,187
 
Zatara214
Well it's Ubuntu-based. So while the Jolicloud aspects of
11-20-2009 04:36 PM
by Zatara214 Go to last post
11 1,720
EEK!
sabarigr
Hi, It doesn't seem as though there is a a lot of
11-20-2009 11:35 AM
by wmorri Go to last post
1 5,737
 
jgagauth
try downloading direct from adobe site ensuring that you
11-20-2009 10:06 AM
by Done_Fishin Go to last post
4 6,765
 
harioke
ok i tried what was instructed by ricardo. nothing seems to
11-20-2009 07:52 AM
by harioke Go to last post
0 1,137
 
anilonet
I predict this could take a while to track down, there's
11-20-2009 05:23 AM
by johnwill Go to last post
6 1,943
 
Remya
Hi, Welcome to TSF!! I am a little confused. You said
11-18-2009 10:18 AM
by wmorri Go to last post
1 471
 
ohokthanks
I have done dual boots before, using W98 and W2000. There
11-17-2009 11:39 PM
by rivierc Go to last post
6 908
 
phil1ooo
Yes I have to agree as I wouldn't have tried MS Vpc only
11-17-2009 07:00 PM
by phil1ooo Go to last post
9 837
 
GanesanBI
Did you download the audio driver from the link wmorri gave
11-17-2009 09:26 AM
by Done_Fishin Go to last post
15 2,532
 
ChemicalAfinity
hi all if it has to be converted into a SQL Database
11-17-2009 02:18 AM
by ChemicalAfinity Go to last post
2 731
 
itendo
thanks to done fishin for the utils, and thanks to afccarl
11-16-2009 05:12 AM
by itendo Go to last post
5 693
 
b-rad-lee
Please don't bring up old threads! This thread is closed
11-15-2009 10:12 AM
by wmorri Go to last post
14 51,157
 
dlabanca
Hi, This is an icon telling you that there are "Bug
11-15-2009 09:54 AM
by wmorri Go to last post
1 524
 
JKR
Glad that you were able to fix this on your own. Cheers!
11-14-2009 06:47 PM
by wmorri Go to last post
12 6,031
Poll
phil1ooo
You can also try installing something like Webmin which is
11-14-2009 03:48 PM
by djaburg Go to last post
6 1,527
 
snglnluvnit
Glad everything worked out for you. I marked this as solved
11-13-2009 08:30 PM
by wmorri Go to last post
5 9,482
 
Phædrus241
Hmmmm.... you can laugh all you want, but YOU'RE the one
11-13-2009 01:08 PM
by ahmorrow Go to last post
7 763
 
LukeSkyballer
Cool, I will mark this thread as solved for you then. If
11-13-2009 10:11 AM
by wmorri Go to last post
11 758
 
morri74
hi guys, can anyone help me ? form grub menu of my AA1 i
11-12-2009 02:39 AM
by morri74 Go to last post
0 676
 
Uytterhoeven
Go up to your original post. Thread Tools-->Mark as
11-11-2009 11:06 PM
by ahmorrow Go to last post
6 1,115
 
purpleafghan
As far as I know Ubuntu supports the Epson Stylus SX100,
11-11-2009 10:29 PM
by ahmorrow Go to last post
5 717
 
Bradlees
The best thing about it is, you don't need to use the
11-11-2009 03:11 PM
by ahmorrow Go to last post
5 527
Pin
Andy(m)
I'm glad that it worked for you. Have a look at the -exec
11-10-2009 04:35 PM
by JKR Go to last post
5 723
Exclamation
adcl_1
Hi, I would start by trying a different keyboard. Then
11-10-2009 09:51 AM
by wmorri Go to last post
1 553
 
pedja_ts
Yeah sure here is the link, i followed those instructions
11-10-2009 05:22 AM
by pedja_ts Go to last post
5 721
 
ahmorrow
Omgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomg!!!!! The code
11-09-2009 11:32 PM
by ahmorrow Go to last post
8 5,180
 
wmorri
Most of the time you can go for months, years, without
11-09-2009 04:47 PM
by wmorri Go to last post
0 561
 
tech-it-^
This gives me the same problem when I tried it. I just
11-09-2009 11:34 AM
by tech-it-^ Go to last post
6 1,852
 
ohokthanks
No if you wiped the drive when you installed Ubuntu then
11-09-2009 11:22 AM
by Wrench97 Go to last post
9 739
 
Andy(m)
I have a script that walks through a directory and sends
11-09-2009 09:51 AM
by Andy(m) Go to last post
0 536
Roll Eyes
ahmorrow
Thanks wmorri, I'll take a look see.
11-08-2009 04:05 PM
by ahmorrow Go to last post
2 734
 
Nofew
Glad you found a solution. I usually use GHOST in IMAGE ALL
11-07-2009 02:21 PM
by Done_Fishin Go to last post
3 8,481
 
Lil Josh
Try burning a new CD, or try a newer version. Ubuntu 9.10
11-07-2009 07:50 AM
by deleted6052011 Go to last post
2 705
 
bryansloan22
I reconfigured my cmos to run off my smaller drive instead
11-06-2009 05:11 PM
by bryansloan22 Go to last post
2 804
 
AmbientO
Hi, Welcome to TSF!! First let me clear some stuff up
11-05-2009 08:09 PM
by wmorri Go to last post
1 596
 
ravis007
Hi, Can you give us a little more information. Are you
11-05-2009 05:03 PM
by wmorri Go to last post
1 1,426
 
linuxnoob
Hi Beardo, I did manage to recover a lot of data off the
11-05-2009 02:31 PM
by linuxnoob Go to last post
22 4,114
 
daeler33
Hi, If you could get the exact error that would be
11-05-2009 10:06 AM
by wmorri Go to last post
1 574
 
donbaly
Hi, Glad you were able to fix your problem. Cheers!
11-04-2009 09:10 PM
by wmorri Go to last post
2 558
 
Maylay
- - -
 
csayantan
It's possible but it seems to be saying that it cannot read
11-03-2009 11:34 AM
by Done_Fishin Go to last post
7 3,962
 
botbry
I have started a thread over in the Vista/7 Section, but
11-02-2009 07:28 PM
by botbry Go to last post
0 703
Post New Thread

Display Options Moderators
Showing threads 2551 to 2600 of 6235 Moderators : 3
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off

Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 10:48 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts