Go Back   Tech Support Forum > Gaming Forum > PC Gaming Support

Warcraft 3 game.dll problem

This is a discussion on Warcraft 3 game.dll problem within the PC Gaming Support forums, part of the Tech Support Forum category. Im new here so.. Hello I used to play warcraft III without any problems. Recently i formatted my PC, now


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-08-2007, 12:34 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 4
OS: xp



Im new here so.. Hello

I used to play warcraft III without any problems. Recently i formatted my PC, now it wont run the game, instead it says error followed by "Couldn't open game.dll"

Any help appreciated

__________________
windows271 is offline  
Old 10-08-2007, 02:08 PM   #2
Registered Member
 
u551's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 199
OS: Windows 7

My System


Hello :)

First of all, did you reinstall the game after formatting?
The file should be at the main game directory, make sure it is there.
Lots of people with nocd .exes seem to have that problem. You have the original uncracked game, right?

__________________
u551 is offline  
Old 10-08-2007, 02:46 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 4
OS: xp



Yes, i have tried several times but same results. It is in the main directory too.
Also have the original uncracked copy.
People suggested to check for errors and defrag the hard drive. I did that ,but i still get that error.
__________________
windows271 is offline  
Old 10-08-2007, 02:56 PM   #4
TSF Enthusiast
 
pharoah's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 5,516
OS: Windows 7 pro 64 bit

My System


you have done windows updates?especially the newest direct-x,and windows installer?
pharoah is offline  
Old 10-08-2007, 03:08 PM   #5
Moderator Hardware Team
 
koala's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: UK
Posts: 21,401
OS: Win7-64

My System


All the forums I've looked at that try to offer solutions for the "could not open game.dll" error are talking about no-cd cracks and patches.

Are you playing the game off a virtual drive or without the CD inserted?
__________________
koala is offline  
Old 10-09-2007, 06:30 AM   #6
Registered Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 4
OS: xp



It seems that the operating system is not an original copy, where i cant download updates.
I have to see the computer shop again.

Thanks for the help :D
__________________
windows271 is offline  
Old 10-09-2007, 09:55 AM   #7
TSF Enthusiast
 
pharoah's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 5,516
OS: Windows 7 pro 64 bit

My System


well i must close this thread.being you have a non-legit copy of windows we cant help with that.

pharoah is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 10:29 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts