Go Back   Tech Support Forum > Gaming Forum > PC Gaming Support

[SOLVED] Call of duty 2 multiplayer windows 7 problem

This is a discussion on [SOLVED] Call of duty 2 multiplayer windows 7 problem within the PC Gaming Support forums, part of the Tech Support Forum category. Hello I have recently bought call of duty 2 (not mw2) for the pc. I have 64 bit windows 7


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-14-2010, 07:56 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 27
OS: Windows 7



Hello
I have recently bought call of duty 2 (not mw2) for the pc. I have 64 bit windows 7 home premium. The single player works fine but when I click multiplayer, it crashes and it says it stopped working. Is there anything I can do to fix this? Plz help. I want to play multiplayer badly.
Thanks.

__________________
Royjoy16 is offline  
Old 08-14-2010, 10:04 PM   #2
Retired Games Team
 
llacrossedude7's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Memphis
Posts: 908
OS: Windows 7 64Bit

My System


Whats the error message say?

__________________
"Your either pro or your noob." - Athene
llacrossedude7 is offline  
Old 08-15-2010, 07:53 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 27
OS: Windows 7



cod2mp_s.exe has stopped working.
I says this after a black screen.
__________________
Royjoy16 is offline  
Old 08-15-2010, 02:08 PM   #4
Retired Games Team
 
llacrossedude7's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Memphis
Posts: 908
OS: Windows 7 64Bit

My System


Alright will you give me you Computer hardware specs?
__________________
"Your either pro or your noob." - Athene
llacrossedude7 is offline  
Old 08-16-2010, 04:35 PM   #5
Registered Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 27
OS: Windows 7



Thanks for all the help, but i found the solution.

I downloaded my lates sound card driver, and enebled the recording device. I found this method from a friend
Thanks for all the help.
__________________
Royjoy16 is offline  
Old 08-16-2010, 06:12 PM   #6
Retired Games Team
 
llacrossedude7's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Memphis
Posts: 908
OS: Windows 7 64Bit

My System


Ohh ok, yeah thats a well known problem for just about every version of COD. Another fix is just plugging in your mic into the front panel connector.

Will you mark this thread as solved.

__________________
"Your either pro or your noob." - Athene
llacrossedude7 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 03:14 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts