Go Back   Tech Support Forum > Gaming Forum > PC Gaming Support

Red Alert 2: Menu Buttons/Main Menu animation bugs - NVIDIA GeForce GT 550M

This is a discussion on Red Alert 2: Menu Buttons/Main Menu animation bugs - NVIDIA GeForce GT 550M within the PC Gaming Support forums, part of the Tech Support Forum category. Laptop: Dell XPS L702X Graphics: NVIDIA GeForce GT 550M WIN7 64 bit All drivers up-to-date. I have RA2 installed but


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-27-2011, 10:19 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2
OS: Win7 64Bit Dell XPS



Laptop: Dell XPS L702X

Graphics: NVIDIA GeForce GT 550M

WIN7 64 bit

All drivers up-to-date.

I have RA2 installed but have to alt tab out and back in again to see any buttons. If I want to go to the internet on RA2 I have to click where I know the button is, alt tab out, go back into RA2 and it will appear. Almost like I need to refresh the screen by alt tab'ing out.

Tried both CD and Multiplayer install from the XWIS servers. Compatibility tried, and running as admin.

No results, a bit stumped!

__________________
neogrant is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2011, 04:11 PM   #2
Team Manager, Gaming
Team Manager, Microsoft Support
Team Manager, Hardware Team
Microsoft MVP
 
Wrench97's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
 
Join Date: May 2008
Location: S.E. Pennsylvania
Posts: 48,361
OS: Win7



Try running the game in a lower resolution and see if the buttons appear.

Wrench97 is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2012, 12:30 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 1
OS: win7



Hello, I had the same problem until I read on a thread to simply change your batery setting to high performance will do the trick and it actually works. click on the batery icon and go to more power options and select high performance and this will do the trick. hope that helped
__________________
genius409 is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2012, 04:05 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 7
OS: Windows 7 SP1



!! Look at my 100% working solution here:!!
Red Alert 2 Issue
__________________
Truepeace is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
windows 7 freezes during startup
i have been having issues since friday my computer seems to freeze on startup. it gets to the welcome screen and freezes. someone recommended doing a boot log but i don't know how to know what it means. the whole thing is to long but here is the last part someone please help Loaded...
mucwen Windows 7 Support, Windows Vista Support 1 12-11-2011 08:32 PM
geforce 460 gtx
Hi, can anyone confirm if i can use a 460 gtx with that computer? Would like to replace my 9500 gt with something not too bad at low price. Doing a /paste of the spec. Thanks SMBios version 2.4 Seanix Technology Inc. P5N-T DELUXE 1.XX Bios: Phoenix Technologies, LTD P5N-T DELUXE ACPI...
Zandarr Video Card Support 2 11-15-2011 03:25 AM
[SOLVED] Had or Have Virus that affected my Network Adapters
Hello :wave: My sister bought a Compaq CQ60-215DX laptop from someone she works with about 1 month ago with Windows Vista 32 as the OS. The computer didn't have antivirus or firewall software. I schooled her in importance of same surfing...:4-thatsba She asked if I could take a look at her...
caddman Resolved HJT Threads 31 10-16-2011 07:31 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 09:33 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts