Go Back   Tech Support Forum > Gaming Forum > PC Gaming Support

GTA:Vice City wont run on 6800

This is a discussion on GTA:Vice City wont run on 6800 within the PC Gaming Support forums, part of the Tech Support Forum category. Hi All, I have just upgraded to a BFG Tech 6800 O/C. GTA:Vice City no longer runs, it used to


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-30-2004, 03:30 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1
OS: Win Xp Pro / SuSe Linux 9.0



Hi All,

I have just upgraded to a BFG Tech 6800 O/C. GTA:Vice City no longer runs, it used to run fine on my old nVidia Riva TNT.

Basically when I click on the icon the cd-rom spins up briefly and then nothing.

The task list shows that the process gta-vc.exe is running but nothing else happens.
If I then reboot the machine it hangs during reboot and I have to do a hard-reset.

The machine runs Win XP Pro with Athlon XP 2000+, 512MB 333Mhz DDR and a 160GB hard drive. I've tried reinstalling the game from CD, updating to the latest version of the .exe file, reinstalling graphics drivers but nothing helps.

Is this a problem anyone else has encountered and if so is there any advice they could give?

Any answers much appreciated.

Cheers,
Alex

__________________
adrose is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 09:15 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts