Go Back   Tech Support Forum > Gaming Forum > PC Gaming Support

Fraps Isn't Doing Anything... At All [RESOLVED]

This is a discussion on Fraps Isn't Doing Anything... At All [RESOLVED] within the PC Gaming Support forums, part of the Tech Support Forum category. Okay, so I just downloaded Fraps... But when I try to record, nothing happens. I press F9 to record, but


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-27-2007, 10:30 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 2
OS: Windows XP



Okay, so I just downloaded Fraps... But when I try to record, nothing happens. I press F9 to record, but nothing at all happens, like I never even pressed the key... Not sure what else to say... Well, changing the hotkey doesn't make a difference...

__________________
Claxus is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2007, 11:53 AM   #2
Registered Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 4
OS: Windows XP Home ed.



Well..
when you play a game do the numbers in the top right show up?
if yes, when you record, the numbers should go red, and most likely decrease a bit.
when you press the hotkey again, the numbers should go back yellow, and most likely increase slightly.

To find the video, open fraps, and see where the recorded files go
usually: c:\program files\fraps

__________________
Benj[EYE] is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2007, 11:59 AM   #3
TSF Enthusiast
 
pharoah's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 5,516
OS: Windows 7 pro 64 bit

My System


just to make sure you didnt overlook it.when you are trying to do that is the fraps icon loaded down next to the clock?
pharoah is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2007, 12:20 PM   #4
TSF Enthusiast
 
1 g0t 0wn3d's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Sedona, az
Posts: 7,308
OS: Windows 7 Ultimate

My System


This happened to me go into program folders and look under frabs your 30 sec video should be in there.
1 g0t 0wn3d is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2007, 02:31 PM   #5
Registered Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 2
OS: Windows XP



Eh, I've got it figured out, now.

It turns out I have to be in fullscreen mode.

Making this short, I'm pretty much more sick than I've ever been in my life.

Thanks guys
__________________
Claxus is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2007, 02:38 PM   #6
TSF Enthusiast
 
pharoah's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 5,516
OS: Windows 7 pro 64 bit

My System


Quote:
Originally Posted by Claxus View Post
Eh, I've got it figured out, now.

It turns out I have to be in fullscreen mode.

Making this short, I'm pretty much more sick than I've ever been in my life.

Thanks guys
glad ya got it fixed.oh nooose sick we hope you get well soon.

pharoah is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fraps sound problem
Hi, I'm using FRAPS to record from games, such as cs:source, but there is no sound in my videos. I have ticked the record sound box I have set fraps to detect best sound input - the sound device is Realtek HD rear audio input, the sound input is stereo mix. I have checked the volume for stereo...
Chrisway PC Gaming Support 2 05-09-2006 11:21 AM
Fraps File Problem
Fraps seems to save several files on my computer whenever I am in a recording session. When I press F9 to start record, and not press it again to stop. It saves several files with the maximum file size of 3.9 GB. This is unacceptable! Why can't it combine to a i.e. 4.1 GB instead of one file...
-HITMAN- PC Gaming Support 3 05-05-2006 06:16 AM
What happened to FRAPS
Hello all, Im new here. I have a question.. What has happened to the fraps website. I orderd fraps in the summer of 2004 and I was able to log into the members area for a while and than my e-mail changed and I still was able to log in to the members area with my original login name. But...
hagar1 PC Gaming Support 1 04-08-2006 06:45 PM
How do i disable Vsync? Fraps problem
I got a problem with Fraps. How do i disable Vsync? If I don't disable it, then i will continu to have FPS 28 :(. I'm using Geforce 6800GT, 2.0 Ghz, 750 RAM. And i'm trying to record Half-Life 1 with fraps.. Help! Thanks.
exigel PC Gaming Support 0 01-09-2006 09:26 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 11:25 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts