Go Back   Tech Support Forum > Gaming Forum > PC Gaming Support

Can't Run Gunbound?

This is a discussion on Can't Run Gunbound? within the PC Gaming Support forums, part of the Tech Support Forum category. Hey, I'm new to this forum and hoping to get some help and maybe give some if I can. I


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-17-2010, 08:23 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 10
OS: Windows 7 Ultimate 32-bit



Hey,

I'm new to this forum and hoping to get some help and maybe give some if I can. I know Gunbound is kind of old but I used to play and I just wanted to give it a shot again. I have Windows 7 Ultimate 32-bit, and DirectX 11, but when I launch Gunbound, I get the error: "Message Code: 311. You must have Direct X 8.0 or above to run Gunbound. Please install Direct X."

I'm not the most tech savvy person when it comes to computers, but I know 11 is greater than 8 :P . Anyone have any solution to this problem? I have absolutely no idea what I can do; I've gotten suggestions such as update drivers, which I've done, or to reinstall the game.

Thanks a bunch!

__________________
cuad1780 is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2010, 11:47 PM   #2
Retired Games Team
 
llacrossedude7's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Memphis
Posts: 908
OS: Windows 7 64Bit

My System


Hello cuad1780 welcome to TSF

I believe this is what you are looking for. DirectX 9.0C

Install and let me know the results.

__________________
"Your either pro or your noob." - Athene
llacrossedude7 is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2010, 12:59 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 10
OS: Windows 7 Ultimate 32-bit



Thanks for the answer! Hmm.. I downloaded that but it didn't do anything since they were just language agreements or something. I downloaded one of the DirectX redistributable packages on the site as well and installed it but nothing changed also. Anything else you think will be able to fix this problem?
__________________
cuad1780 is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2010, 01:03 AM   #4
Retired Games Team
 
llacrossedude7's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Memphis
Posts: 908
OS: Windows 7 64Bit

My System


Woops I gave you the wrong link lol. This is the right link you need. Um have you tried running it in compatibility mode?
__________________
"Your either pro or your noob." - Athene
llacrossedude7 is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2010, 01:11 AM   #5
Registered Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 10
OS: Windows 7 Ultimate 32-bit



Ahh I also downloaded that one just to see what it would do. It just says I don't need to install it because I have a higher version. I'm not sure if I can even uninstall DX11. And yeah I tried in compatibility mode with everything. =/
__________________
cuad1780 is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2010, 01:33 AM   #6
Retired Games Team
 
llacrossedude7's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Memphis
Posts: 908
OS: Windows 7 64Bit

My System


Are you running the full version of windows 7 or RC?
__________________
"Your either pro or your noob." - Athene
llacrossedude7 is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2010, 01:57 AM   #7
Registered Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 10
OS: Windows 7 Ultimate 32-bit



I have the full version.. I'll be back later today to continue, I've gotta get some sleep

__________________
cuad1780 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 02:01 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts