Go Back   Tech Support Forum > Graveyard > Archives

Wireless network problem.. >_>

This is a discussion on Wireless network problem.. >_> within the Archives forums, part of the Tech Support Forum category. Just bought a "jensen scandinavia wireless high speed router 2" router, and a motorola cable broadband thing.. but it dont


 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-07-2005, 11:41 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 4
OS: WIndows xp media center and pro



Just bought a "jensen scandinavia wireless high speed router 2" router, and a motorola cable broadband thing.. but it dont seem to work very well..

i got 2 computers, the main one (where the modem is(the one i'm using now) ) does connect to the router, but the router doesnt connect to the internet. i cant get access to internet at all, i tried setup loging in to the router but it doesnt work..

pc nr 2: It has a wireless nic card, it seems ok, but it doesnt find the router..


if there is anything else you want to know then ask

__________________
K-e-v-i-n is offline  
Old 06-07-2005, 04:49 PM   #2
Microsoft MVP
 
johnwill's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
 
Join Date: Sep 2002
Location: S.E. Pennsylvania, US
Posts: 50,845
OS: Windows 7, XP-Pro, Vista, Linux

My System

Let's solve one problem first. When you change the device connected to a cable modem, you MUST power cycle the modem. Turn off the modem and the router. Turn on the modem, allow it to get a connection. Turn on the router, and give it a couple of minutes to get it's mind right. Reboot the direct connect PC, and see if that gets it connected.

We need make and model of the network equipment to tackle the wireless problem, so please provide that.

__________________
If TSF has helped you, Tell us about it! or Donate to help keep the site up!

Microsoft MVP - Windows Desktop Experience
johnwill is offline  
Old 06-08-2005, 08:46 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 4
OS: WIndows xp media center and pro


wow, the power thing you told me worked! :D.. So the main pc is connected to internet via the router, but the other pc doesnt connect, when i "rescan" for a network it says disconected.. what do you mean model? i'm just a kid :\ but thx :D
__________________
K-e-v-i-n is offline  
Old 06-08-2005, 08:54 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 4
OS: WIndows xp media center and pro


LOL! guess what!? i didnt connect the antena to the other pc! it finds it now and it works :D.. Thx for your help, couldnt do it without you! :D
__________________
K-e-v-i-n is offline  
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 09:48 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts