Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Microsoft Office support

[SOLVED] Outlook 2007 messages-no pictures?

This is a discussion on [SOLVED] Outlook 2007 messages-no pictures? within the Microsoft Office support forums, part of the Tech Support Forum category. I have just upgraded from Office 2003 to Office Enterprise 2007. My Outlook 2007 is working well, apart from one


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-01-2008, 03:00 AM   #1
Registered Member
 
tech_no's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Plymouth in Devon
Posts: 267
OS: Windows 7 Home Premium 64 bit

My System


I have just upgraded from Office 2003 to Office Enterprise 2007. My Outlook 2007 is working well, apart from one problem, that is probably due to a setting.
If I open a mail (as in 2003 also) it has a band at the top saying do you want to download pictures in this mail? I select yes and the place where the pictures are meant to be remains white, with a small cross in a corner.
My Office 2003 always opened the pictures and they then showed in my mail. The only way I can view these pictures now is to open the mail in my browser. Do I have to change a setting? Thank you.
tech_no

__________________
tech_no is offline  
Old 10-02-2008, 04:32 AM   #2
Registered Member
 
tech_no's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Plymouth in Devon
Posts: 267
OS: Windows 7 Home Premium 64 bit

My System


I found last night that in my bottom right of the Outlook taskbar it said error in receiving messages. I clicked on the error and a dialogue box informed me the avast e-mail scanner had been disabled; it was the cause of the error. I tried enabling the avast scanner and somehow everything is o.k now. The avast scanner starts as my Outlook loads and my pictures in my e-mails load as they should, if you select download the pictures in this message. I hope this helps anyone with the same problem. I will close this thread now. Thank you.
Regards tech-no.
__________________
tech_no is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 11:41 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts