Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Microsoft Office support

cant see graphic in Outlook signature

This is a discussion on cant see graphic in Outlook signature within the Microsoft Office support forums, part of the Tech Support Forum category. Hello, I recently had to reinstall XP and Office and have a problem i didnt have before. I cannot see


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-18-2006, 04:59 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 26
OS: XP



Hello,

I recently had to reinstall XP and Office and have a problem i didnt have before. I cannot see graphics anymore in my signatures for emails. They show when I edit them in Outlook, but when I create an email (using Word) the graphic shows up as a box with a red x in it.

I am sure it is just a setting but i cant find it. Help, please.

thanks

__________________
robtherr is offline  
Old 04-18-2006, 05:14 PM   #2
Happy to support TSF!
 
nickster_uk's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: United Kingdom
Posts: 7,189
OS: XP Pro SP3, Windows 7 Ultimate (x64), Ubuntu v8.04

My System

Whilst in Word:

- Click Tools - Options
- Under the View tab, make sure that there isn't a tick in the 'Picture Placeholders' box

__________________
nickster_uk is offline  
Old 04-18-2006, 05:37 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 26
OS: XP


Thank you. Checked that setting, no check mark there. Still looking for suggestions if you have another idea.

__________________
robtherr is offline  
Old 04-18-2006, 05:47 PM   #4
Happy to support TSF!
 
nickster_uk's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: United Kingdom
Posts: 7,189
OS: XP Pro SP3, Windows 7 Ultimate (x64), Ubuntu v8.04

My System

How about checking the Security settings in Outlook 2003 itself? (Tools - Options - Security)

Also, have you tried deleting and re-making the image? Does it have any effect when you use a different image? :-)
__________________
nickster_uk is offline  
Old 04-18-2006, 05:56 PM   #5
Registered Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 26
OS: XP


Nickster... yes, checked Security settings in Outlook. Found nothing that seemed would effect it. And yes, deleted them, recreated them. Same. I tried 3 diff graphic images (logos).

I am stumped
__________________
robtherr is offline  
Old 04-18-2006, 06:09 PM   #6
Happy to support TSF!
 
nickster_uk's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: United Kingdom
Posts: 7,189
OS: XP Pro SP3, Windows 7 Ultimate (x64), Ubuntu v8.04

My System

Hmmmm...

Were the 3 image types you tried the same format? If yes, maybe try a differnet format i.e jpeg, bmp, gif??
__________________
nickster_uk is offline  
Old 04-18-2006, 06:14 PM   #7
Happy to support TSF!
 
nickster_uk's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: United Kingdom
Posts: 7,189
OS: XP Pro SP3, Windows 7 Ultimate (x64), Ubuntu v8.04

My System

Also....what happens when you turn off Word to edit your replies? Are you able to see the image then?
__________________
nickster_uk is offline  
Old 04-18-2006, 06:15 PM   #8
Happy to support TSF!
 
nickster_uk's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: United Kingdom
Posts: 7,189
OS: XP Pro SP3, Windows 7 Ultimate (x64), Ubuntu v8.04

My System

Also...not sure if this will help but may be relevant:

http://support.microsoft.com/kb/898457/
__________________
nickster_uk is offline  
Old 04-18-2006, 06:26 PM   #9
Registered Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 26
OS: XP


OK, now graphics not showing up in OUtlook when editing signatures... going backwards.... checking out the KB from Microsoft. I may do a repair on Outlook just for giggles.
__________________
robtherr is offline  
Old 04-18-2006, 06:32 PM   #10
Happy to support TSF!
 
nickster_uk's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: United Kingdom
Posts: 7,189
OS: XP Pro SP3, Windows 7 Ultimate (x64), Ubuntu v8.04

My System

Best of luck :-)
__________________
nickster_uk is offline  
Old 04-18-2006, 07:12 PM   #11
Registered Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 26
OS: XP


SOLUTION ! I have no idea why this worked and the other method of editing did not but...

I right clicked on a signature in an email i was editing and chose "signatures". It then brought up a little editing window which had a toolbar. I deleted the original one, reinsertd the text and then clicked on the "insert picture" button.

VIOLA !

The method of editing signatures from Options menu in Outlook and cutting and pasting picuture didnt work.

Just another MS Office quirk...er, sorry... Feature.
__________________
robtherr is offline  
Old 04-18-2006, 07:41 PM   #12
Happy to support TSF!
 
nickster_uk's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: United Kingdom
Posts: 7,189
OS: XP Pro SP3, Windows 7 Ultimate (x64), Ubuntu v8.04

My System

Bizarre..but glad you got it sorted out :-)

__________________
nickster_uk is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 11:21 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts