Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Internet Browsers and Email > Internet Explorer Forum

[SOLVED] Pictures not loading in IE8

This is a discussion on [SOLVED] Pictures not loading in IE8 within the Internet Explorer Forum forums, part of the Tech Support Forum category. IE8 will no longer display pictures on many web pages. Text always comes through but frequently only a square blank


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-14-2010, 05:43 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 3
OS: xp



IE8 will no longer display pictures on many web pages. Text always comes through but frequently only a square blank space appears where a picture should appear. A small icon appears in the upper left hand corner of the blank spot. This is a new development - when I originally upgraded to IE8 last year it would load all images successfully. Security is set to medium.

__________________
nkrill is offline  
Old 06-14-2010, 09:15 PM   #2
Registered Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: China
Posts: 12
OS: windows XP


Send a message via MSN to king_szj

in internat options---advance page---you should cofirm 'show pictures' has been chioced.

__________________
king_szj is offline  
Old 06-15-2010, 11:28 AM   #3
Registered Member
 
bryn ie8team's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Seattle, WA
Posts: 66
OS: Windows 7



Have you tried enabling compatibility mode?

It is the broken page icon next to the refresh button on the toolbar. Here’s a good resource from the IEBlog that talks about compatibility mode in detail: http://blogs.msdn.com/ie/archive/200...lity-view.aspx

Cheers,
Bryn
IE Outreach Team
__________________
bryn ie8team is offline  
Old 06-16-2010, 06:37 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 3
OS: xp



I've tried both of these suggestions and still get images blocked. My wife's computer with IE8 displays all hotos just fine on the same pages that won't display on mine.
__________________
nkrill is offline  
Old 06-16-2010, 10:20 AM   #5
Registered Member
 
bryn ie8team's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Seattle, WA
Posts: 66
OS: Windows 7



Try running IE in No Add-ons Mode. Go to Start -> All Programs -> Accessories -> System Tools -> Internet Explorer (No Add-ons) - If this fixes the issue, then go to Tools -> Manage Add-ons and enable the add-ons one by one to find which one was causing the problem.

You can also try resetting Internet Explorer's settings by going to Tools > Internet Options and then the "Advanced" tab, and click "Reset..."

If you’re still not having any luck, I recommend you reinstall IE8 on your system

Does that solve the problem?

Cheers,
Bryn
IE Outreach Team
__________________
bryn ie8team is offline  
Old 06-17-2010, 03:37 AM   #6
Registered Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 3
OS: xp



Images seem to load now that I've reinstalled IE8, It turned out that I needed to reinstall Adobe Flash Player
__________________
nkrill is offline  
Old 06-17-2010, 10:38 AM   #7
Registered Member
 
bryn ie8team's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Seattle, WA
Posts: 66
OS: Windows 7



Glad that worked for you! Let us know if you have any other problems.

Best,
Bryn
IE Outreach Team

__________________
bryn ie8team is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 10:43 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts