Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Internet Browsers and Email > Internet Explorer Forum

Search Engines won't work

This is a discussion on Search Engines won't work within the Internet Explorer Forum forums, part of the Tech Support Forum category. For some reason this weekend, none of my search engines will work. I can get to any website I want


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-02-2010, 02:39 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1
OS: XP



For some reason this weekend, none of my search engines will work. I can get to any website I want (with the exception of Google) and search anything I want. However, when on my MSN homepage, if I search the web (BING)I always get the same "Internet Explorer cannot display webpage". If I try and type in Google in the address area, I get the same answer. I installed a new Kaspersky program and scanned my system thinking it was a virus. It came back with no threats. I also tried scanning with Symantec and was clean. I'm not sure if I inatvertantly blocked the search engines or is it possibly a virus.?

__________________
Huffhollow is offline  
Old 08-04-2010, 08:30 PM   #2
2xg
Team Manager, Networking Forums, Microsoft MVP
 
2xg's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
 
Join Date: Aug 2009
Location: SoCal
Posts: 19,892
OS: Windows O/S'es



Hello and Welcome to TSF!

Is this a Wired or Wireless connection issue?

See if you have any Proxy Settings and remove it if you do. Here's how?

==============================
If above recommendation didn't work try logging on as a different User or create a new User Account and see if you're able to duplicate the issue.

Please post update.
__________________

Microsoft MVP 2011-2013 Windows Expert Consumer
Networking Articles & Tutorials
2xg is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 04:00 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts