Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Internet Browsers and Email > Internet Explorer Forum

.png images will not load

This is a discussion on .png images will not load within the Internet Explorer Forum forums, part of the Tech Support Forum category. I'm using IE7 on Windows XP, and I can not get .png images to load in my browser. They only


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-17-2010, 06:44 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
OS: XP



I'm using IE7 on Windows XP, and I can not get .png images to load in my browser. They only appear as a red 'X' in a box. This problem started shortly after Adobe Reader 9 was installed on my computer, but I can not confirm that there is a connection. I have tried resetting Internet Exporer settings to no avail. As near as I can tell, pngfilt.dll is operating.

I don't have admin privileges on this computer, so I can't install a better browser if I want to.

__________________
mustang6172 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 10:11 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts