Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Internet Browsers and Email > Internet Explorer Forum

"Lost" my Google toolbar :(

This is a discussion on "Lost" my Google toolbar :( within the Internet Explorer Forum forums, part of the Tech Support Forum category. Hi. I can't seem to restore my Google toolbar. Have no idea what happened to it. I go to tools,


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-09-2010, 04:47 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 3
OS: winxp




Hi. I can't seem to restore my Google toolbar. Have no idea what happened to it. I go to tools, click on toolbars, and then on the Google toolbar, which should turn it back on, but it doesn't.

Instead, I get a little window that asks if I want to uninstall it! And then tells me to do what I have done if I want to turn it back on, which, as I have said, does not work! HELP! THANKS!!!!

__________________
birmanlover is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 06:34 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts