IE8 hungapp

This is a discussion on IE8 hungapp within the Internet Explorer Forum forums, part of the Tech Support Forum category. I received an Internet Explore Error Signature: 1. szAppName : explore.exe 2. szAppVer : 8-0-6001-18702 3. szModName : hungapp 4.


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-20-2009, 11:11 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 2
OS: xp home ver 2002 service pack 3



I received an Internet Explore Error Signature:
1. szAppName : explore.exe
2. szAppVer : 8-0-6001-18702
3. szModName : hungapp
4. szModVer : 0.0.0.0
5. offset : 00000000
Error Report Content:
1. C:\DOCUME~1\James\LOCALS~1\Temp\WER907d.dir00\iexplore.exe.mdmp
2. C:\DOCUME~1\James\LOCALS~1\Temp\WER907d.dir00\appcompath.txt
I have XP, ver. 2002 home edition. I have two other computers that are currently connected, and they are tethered and connected. My local area connection speed is 100Mbps and it says connected. I have done the following:
1. A system restore
2. Defrag
3. Installed service pack 3
4. MacAfee scan and no virus
5. Restart also
6. I have uninstalled SP3
7. I have run MS Fixit
8. It is still not working

Can you help?

__________________
Fantab is offline  
Old 05-21-2009, 03:33 AM   #2
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: 530
Posts: 3,509
OS: 7 x64, XP x32



Hi -

Have you recently installed any add-on 's lately or any plug in 's ?

If so, which ones?

What is your exact version of Internet Explorer?

"1. C:\DOCUME~1\James\LOCALS~1\Temp\WER907d.dir00\iexplore.exe.mdmp
2. C:\DOCUME~1\James\LOCALS~1\Temp\WER907d.dir00\appcompath.txt
"

Could you go a head and make those both attachments and I'll decipher them for you.

__________________
deleted122510 is offline  
Old 05-22-2009, 09:12 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 2
OS: xp home ver 2002 service pack 3



Thank you for your quick response.

There are no new add-on's or plug-in's

The exact version of IE8 I was using is; version 20090308.140743

Since my first post I have uninstalled IE 8 and currently using IE 7 version:6.0.2900.2180-xpsp_sp2_gdr.090206-1233IC. Cipher strength 128 bit.

I would like to use IE8 and I have not reinstalled SP3 yet.
__________________
Fantab is offline  
Old 05-23-2009, 02:21 PM   #4
Registered Member
 
Join Date: May 2009
Location: Southeast
Posts: 4
OS: Win XP Pro SP3, Raid 1



I was also experiencing several occurences of 'IE8 hung app' on my pc.

I didn't think I had any add-ons.

I noticed that very often, when I would get the hung app message, it would be when IE8 was opening a new tab or a new window.

I noticed that I had the google toolbar and I was using it, and somehow I had the ask.com toolbar installed, but not checked in the View > toolbars from the menu bar. Both toolbars had been installed in IE7 so I did not consider them to be 'add-ons', but apparently they are.

I went to Control Panel and I un-installed both toolbars and now IE8 is quick to execute and I have not encountered any new hung app messages.

hope that helps
__________________
allanbiats is offline  
Old 05-23-2009, 04:43 PM   #5
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: 530
Posts: 3,509
OS: 7 x64, XP x32



Yeah - toolbars can cause problems also. There's really no need at all for any kind of toolbar at all.
__________________
deleted122510 is offline  
Old 06-19-2009, 06:23 PM   #6
Registered Member
 
Southern Belle's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: California
Posts: 11
OS: Windows 7

My System


heyal,

i have the same hungapp error a lot with ie and just uninstalled the toolbars hopefully that fixes the problem too.

thanks for the info,
southern belle
__________________
Southern Belle is offline  
Old 06-19-2009, 06:25 PM   #7
Registered Member
 
Southern Belle's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: California
Posts: 11
OS: Windows 7

My System


heyal,

i have the same hungapp error a lot with ie and just uninstalled the toolbars hopefully that fixes the problem too.

thanks for the info,
southern belle

__________________
Southern Belle is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 02:03 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts