Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Internet Browsers and Email > Internet Explorer Forum

Google and YouTube not working

This is a discussion on Google and YouTube not working within the Internet Explorer Forum forums, part of the Tech Support Forum category. Basically both Google and YouTube are not working on my computer. I have tried going on both websites on Chrome,


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-15-2011, 02:23 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 8
OS: xp



Basically both Google and YouTube are not working on my computer. I have tried going on both websites on Chrome, IE and Firefox.

Google.com returns a "500 internal server error"
Youtube.com returns "404 not found"

This computer was given to me by my friend and he said it was working fine before, but both websites haven't worked since I've received this computer. I've looked online and haven't found anything on the matter. Any help would be much appreciated.

I believe it may be a virus, but I'm not 100% sure. Also AVG says there is no viruses, however AVG won't let me update it, every time I press Update Now or Fix All nothing happens even though it says it needs to be updated. These 2 problems may be related.

__________________
wj94 is offline  
Old 12-15-2011, 02:34 PM   #2
Moderator
- Microsoft Support
 
Join Date: Jan 2011
Location: United States
Posts: 4,972
OS: Win7, Win8, XP, Ubuntu



Start here to be sure the system is clean:
NEW INSTRUCTIONS - Read This Before Posting For Malware Removal Help - Tech Support Forum

You need to create a new thread in the proper section after reading the post above.

__________________

TSF does not support assistance through email or private messages, please keep all questions in the open forum.
JMPC is offline  
Old 12-15-2011, 02:55 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 8
OS: xp



Quote:
Originally Posted by JMPC View Post
Start here to be sure the system is clean:
NEW INSTRUCTIONS - Read This Before Posting For Malware Removal Help - Tech Support Forum

You need to create a new thread in the proper section after reading the post above.
Thanks, I have done this now
__________________
wj94 is offline  
Old 12-16-2011, 12:10 PM   #4
Registered Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 8
OS: xp



Oh yeah, the little captchas aren't working when I go to download off of filesonic and websites like that. Had the same problem on my last computer, but I forgot how I fixed it
__________________
wj94 is offline  
Old 12-25-2011, 09:12 AM   #5
Team Manager
-Microsoft Support
-Home Support
 
Go The Power's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: South Australia
Posts: 14,372
OS: Windows 8.1



Have a look to see if you are using any Proxie settings here's how to remove it.

Then this:

How can I reset the Hosts file back to the default?

Please download Cleanup! and install it.

*NOTE* Cleanup deletes EVERYTHING out of temporary folders and does not make backups.

Open Cleanup! by double-clicking the icon on your desktop (or from the Start > All Programs menu).
Set the program up as follows:

Click "Options..."
Move the arrow down to "Custom CleanUp!"
Put a check next to the following (Make sure nothing else is checked!):
  • Empty Recycle Bins
  • Delete Cookies
  • Delete Prefetch files (if present)
  • Cleanup! All Users
  • Click on the Temporary Files tab and uncheck the box for Scan drives for files matching if it’s checked.
Click OK
Press the CleanUp! button to start the program and Do Not reboot when prompted.

__________________


“You can fail at what you don’t want, so you might as well take a chance on doing what you love.” ~ Jim Carrey (Ceremony speech)
Go The Power is online now  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I cannot access google or youtube
I can no longer access google or youtube. I get the message "Internet Explorer cannot display the webpage". Help!
chamfa Internet Explorer Forum 1 08-07-2011 07:56 AM
Cannot access Google, Youtube, and other sites
Hello, I am new to this forum and I am unfamiliar with the etiquette here, so I hope I do not offend anybody, but I am having a serious issue that I cannot seem to find a solution to anywhere else. Starting mid-yesterday, I found that my computer would not load any Google-based websites, YouTube,...
Drizzt611 Networking Support 11 07-11-2011 11:16 AM
Why Can't Access Google or YouTube?
Everytime I try in Firefox it says 'Unable to establish a connection.' I tried in IE and it said 'Cannot find server.' It's reserved only to Google sites, like Picasa, Docs, YouTube, Gmail, etc. Yesterday afternoon I could go to them, but after someone finished faxing on the line I couldn't. Bing,...
rs55893 Mozilla/Firefox Browsers 8 06-08-2011 06:41 PM
IE7 does problems in Google, Youtube & Facebook
hi guys i have some really anoying problems when i use Google, Youtube & Facebook in IE7 , (yes i know there is IE8 & IE9, Even firefox, chrome, safari and so on) but i like IE i dont mind using IE8 in the future but right now i had some problems with the restricted sites and loading...
Tec9 Internet Explorer Forum 1 05-01-2011 01:44 AM
Google chrome youtube black screen
Hi When I watch youtube in fullscreen mode I get blackscreen and sound only. It work perfecty on small screen. What must I do to watch youtube viedos on fullscreen. Thank you
mtmichalak Other Browsers 3 03-04-2011 09:30 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 06:59 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts