Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Internet Browsers and Email > Internet Explorer Forum

Can't use any search engines

This is a discussion on Can't use any search engines within the Internet Explorer Forum forums, part of the Tech Support Forum category. I have been having this problem for weeks now where I can load the Internet Explorer browser, and get to


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-12-2008, 09:41 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: US, washington state
Posts: 1
OS: vista and xp



I have been having this problem for weeks now where I can load the Internet Explorer browser, and get to the Google page (or yahoo, ask, msn, ect.) but can't use the search. Also, I can get to any page by entering it in the address bar easily.

I have tried configuring the router, windows firewall, internet settings, reinstalling Internet explorer, and trying different browsers, nothing works. I have other computers on the same network that are running the same OS (vista) and work fine.

Is this just a simple problem that I am overseeing?

__________________
bobbuket0 is offline  
Old 06-29-2008, 12:25 PM   #2
Registered Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 1
OS: xp sp2



http://bbayles.googlepages.com/antivundo.html !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! let me say it again.... http://bbayles.googlepages.com/antivundo.html lol. this site is EXACTLY WHAT YOU NEED! i just had this for 3 days but this site gives u a simple walkthrough as to how to remove it safely. You have the Vundo trojan. probably got it from downloading a torrent, i know i did. anyway, use this. it'll fix your problem immediately. also follow up with super anti spyware and update it n scan. cheers
__________________
yeif is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 04:34 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts