Go Back   Tech Support Forum > Security Center > Virus/Trojan/Spyware Help

Random sound advertisement keeps playing

This is a discussion on Random sound advertisement keeps playing within the Virus/Trojan/Spyware Help forums, part of the Tech Support Forum category. Hello! For the past week, a sound advertisement keeps playing. It's not a different one each time. They are the


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-11-2011, 06:29 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 5
OS: win64



Hello! For the past week, a sound advertisement keeps playing. It's not a different one each time. They are the same ones and keep playing before getting cut off at the same point. I've done virus scans and malware scans but nothing has been picked up as a threat.

It's annoying me and frankly freaking me out.

I have closed all browsers whenever I hear it and have task manager up to make sure that there are no pop ups. But no luck.

Thank you in advance. : )

__________________
xRacquel is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2011, 06:33 PM   #2
Moderator
- Microsoft Support
 
Join Date: Jan 2011
Location: United States
Posts: 4,957
OS: Win7, Win8, XP, Ubuntu



NEW INSTRUCTIONS - Read This Before Posting For Malware Removal Help - Tech Support Forum

Follow the steps in the link above. I'll move this to the proper place.

__________________

TSF does not support assistance through email or private messages, please keep all questions in the open forum.
JMPC is online now   Reply With Quote
Old 11-11-2011, 06:36 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 5
OS: win64



Okay, thank you. Working on it right now.
__________________
xRacquel is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2011, 06:39 PM   #4
Registered Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 5
OS: win64



My malware alert is blocking the DDS download?
__________________
xRacquel is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2011, 06:40 PM   #5
Registered Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 5
OS: win64



I keep trying to download it but it's not popping up. Hrm.
__________________
xRacquel is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2011, 06:59 PM   #6
Registered Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 5
OS: win64



Gahhhhh.

__________________
xRacquel is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Videos playing at double speed, HELP
I just installed the most recent drivers for these headphones: TekNmotion PulseWave Gaming Headphones And now the sound doesn't work, and videos play at double speed. Someone online said it might be a sound card issue. Using the cd to reinstall did nothing. Any advice?
danthaman15 Sound Cards 3 11-01-2011 08:55 AM
Sound only playing out of laptop Subwoofer
Hello, I own a HP Pavilion DV7 1183cl laptop with the following specs: Windows 7 32-bit Home Premium Intel Core 2 Duo 2GHz 2GB RAM Radeon 9800M GT w/512MB I've recently run into this problem: Yesterday (5/13/2011), Windows told me I needed to install some critical updates. I installed...
Burkhalter Windows 7 Support, Windows Vista Support 3 05-18-2011 05:45 AM
Windows 7 Random high ping when playing games
I have gone through hell trying to fix this. Everytime i play an online game, my ping goes up to 999 than goes back to normal at 50. every 2 minutes this happens. i have disabled my audiodrivers and it worked for like a week, after that it goes back to the high ping spikes. I disabled to network...
huytan Windows 7 Support, Windows Vista Support 5 02-15-2011 08:17 PM
Random Sound virus?
Hey everyone, Anyone hear about a virus that'll cause random sound clips to be played at random intervals? Just recently, a number of completely random sound clips would just play and last a second or two, then happen again and a later time (never at fixed intervals). It started out as what...
bustin927 Windows XP Support 3 01-17-2011 05:54 AM
Random Fetal Java Error while playing runescape
# # A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment: # # EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x6d8ec415, pid=1620, tid=1136 # # JRE version: 6.0_23-b05 # Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM (19.0-b09 mixed mode, sharing windows-x86 ) # Problematic frame: # V #
Computer123 Windows XP Support 5 01-12-2011 07:29 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 01:59 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts