Go Back   Tech Support Forum > Design Forum > Web Design & Development

Images not showing in any browser!

This is a discussion on Images not showing in any browser! within the Web Design & Development forums, part of the Tech Support Forum category. Hi all Hope I've posted in the correct forum. Anyway. Have discovered a new habit my browsers now have (IE,


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-08-2008, 04:43 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: West Yorkshire. England
Posts: 5
OS: XP




Hi all
Hope I've posted in the correct forum.
Anyway. Have discovered a new habit my browsers now have (IE, Firefox and Opera) - they won't display any images from material I author and post on the web!
Being an amateur, I use Net Objects Fusion (which I have used since version 1.0 some 9 years ago - I'm happy, it does the job!). I have just this morning decided on a website refresh [www.maykitmarketing.com, please don't laugh at my amateur methods!], loaded the files to the server, and now can't see any of the pictures (including in-built banners and roll-over menu buttons) when I navigate to the url.
Has anyone come across this before? Might it be the permissions on the web server itself, as I can see images on other websites in general.
Thanks for the help
Ed

__________________
steddyeddy is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2008, 12:14 PM   #2
TSF - Emeritus
 
DonaldG's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Somerset, UK
Posts: 12,836
OS: Win 7 on 4 core laptop & 6 core desktop

My System


Hi Steddeddy, a very warm welcome to TSF

I can see the images in IE7. OK.

However, If I may comment - the images are very heavily compressed and showing 'jpg artifacts'. If your imaging software allows you to do so, increase the quality before you save.

No laughing at all - it is a nice clean design. I would however suggest that you make the 'under construction' notice smaller than any of the other text. Better still, remove it altogether.


__________________

Lest we forget...

"They shall grow not old, as we that are left grow old;
Age shall not weary them, nor the years condemn.
At the going down of the sun and in the morning
We will remember them."



11th hour, 11th day, 11th month
We will remember them


DonaldG is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2008, 03:56 PM   #3
Design Team
 
jamiemac2005's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Coventry, UK
Posts: 2,256
OS: Win7, Ubuntu.



ditto, images working fine in both FF3 and IE7 ant the compression artifacts are noticable at normal zoom level aswell.
__________________

Please help me to help you by addressing and answering ALL the questions I ask in my posts.
(I usually go about a post by mentally debugging the issue, and each answer will provide deeper insight into the nature of the problem)
(Also don't worry if you don't know the answer, post back asking for clarification or help)
jamiemac2005 is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2008, 08:18 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: West Yorkshire. England
Posts: 5
OS: XP



Many thanks for the welcome Donald and also for the hel. My big problem is that when I log onto the URL, I can't see the images in any of my browsers. I'm trying to get to the bottom of the problem as it seems to be a local one on my machine. However, with the website loaded on another URL I can see them OK! Very strange. Seems my local machine does not like www.maykitmarketing.com.
I use Outpost firewall aand it is set to safe for my URL
Regards
Ed the Steddyeddy
__________________
steddyeddy is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2008, 12:16 PM   #5
TSF - Emeritus
 
DonaldG's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Somerset, UK
Posts: 12,836
OS: Win 7 on 4 core laptop & 6 core desktop

My System


Most puzzling - I can not think of what would cause that effect.....
__________________

Lest we forget...

"They shall grow not old, as we that are left grow old;
Age shall not weary them, nor the years condemn.
At the going down of the sun and in the morning
We will remember them."



11th hour, 11th day, 11th month
We will remember them


DonaldG is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2008, 03:06 PM   #6
Registered Member
 
FredT's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 409
OS: Mac OS X 10.6.4



Alright in Safari and Firefox (Mac). I agree with DonaldG though, you need to save those buttons as .png or .gif. Other than that, your site looks great!
__________________
FredT is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2008, 04:25 PM   #7
Registered Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: West Yorkshire. England
Posts: 5
OS: XP



Hi all
Found out the problem was Outpost Firewall - it wouldn't let me see the images on my own website. Changed to Comodo and it solved the problem. Thanks anyway.
Regards
Steddyeddy
__________________
steddyeddy is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2008, 12:59 PM   #8
TSF - Emeritus
 
DonaldG's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Somerset, UK
Posts: 12,836
OS: Win 7 on 4 core laptop & 6 core desktop

My System


Hi Steddyeddy
That is great - glad you got it sorted.

Also a big thanks for the feedback on the outcome. I truly wish others will give feedback too.

Cheers

__________________

Lest we forget...

"They shall grow not old, as we that are left grow old;
Age shall not weary them, nor the years condemn.
At the going down of the sun and in the morning
We will remember them."



11th hour, 11th day, 11th month
We will remember them


DonaldG is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 07:36 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts