Go Back   Tech Support Forum > Design Forum > Web Design & Development

Adsense not showing on wordpress hoted on 000webhost

This is a discussion on Adsense not showing on wordpress hoted on 000webhost within the Web Design & Development forums, part of the Tech Support Forum category. I have a valid account with adsense for about a year, and AdSense works fine on my blogs from blogger.


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-28-2011, 04:37 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 2
OS: win 7



I have a valid account with adsense for about a year, and AdSense works fine on my blogs from blogger.
I wanted a question and answer form on my site, so Installed wordpress via ftp to 000webhost hosting.
I chose a theme plugin from WordPress and the site looks OK

Problem.
After I put the site together, I tried to put adsense code in the html, but the ads will not show.
I searched and installed diffrent adsense plugins from WordPress.org and used my Adsese ID and html code, and my site will still not show any adsense ads.

If you go to -Website Removed-
and select the bottom text and scroll down with mouse you can see the outline of the AdSense code
On the side bar, I have a small adsense code using a WordPress plugin, and code does not show ether.

from reading other post with similar problems, I learned that it could be because of a file called robots.txt.

I used Google webtools, did a Fitch as a Gole bot, and it was a success.
and it did not have any crawl errors ether.
I also checked my public directory in 000webhost, I dont have robots.txt, but using wordpress plug in I installed a virtual one..

If anyone can help me, I will be so great full, I searched so much about this problem, that my hair is falling on my keyboard.

Nick

__________________
justagoodguy is offline  
Old 11-28-2011, 05:13 PM   #2
Registered Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 2
OS: win 7



Found the Soution to this Problem.

AdSense not working on WordPress blog 000webhost

Thank you everyone for reading

hope this will help others as well.

__________________
justagoodguy is offline  
Old 11-29-2011, 02:10 AM   #3
TSF Team, Emeritus
 
Laxer's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Salem, OR
Posts: 5,037
OS: Win7 Ultimate x64

My System


Thank you for posting the solution... (Transfer DNS)
__________________

..Notepad++ | CoffeeCup | WAMP | GIMP | VLC | Debut | CometBird | Web Dev
Laxer is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 02:29 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts