Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum > Networking Support

wireless not working on compaq nx6110

This is a discussion on wireless not working on compaq nx6110 within the Networking Support forums, part of the Tech Support Forum category. i have a compaq nx6110 xp pro with Broadcom 802.11g. when i had to reinstall my os everything worked fine


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-24-2009, 02:26 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 2
OS: xp pro sp3



i have a compaq nx6110 xp pro with Broadcom 802.11g. when i had to reinstall my os everything worked fine but the wifi. when i push the button, no led comes on and wifi doesnt work. it is enabled in my network connections but it sayes that the radio is off. ive already deleted and reinstalled the drivers for the device still no results. anyone know how to help me?

__________________
krazy1z is offline  
Old 08-24-2009, 06:50 PM   #2
Registered Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 22
OS: XP, Vista, 7 and Server 2008



Krazy - when you say you pushed the button are you referring to a bottom above your keyboard?

You may need a driver for that set of buttons. We had a problem like this on a HP laptop at work one time. I can't remember the exact driver, perhaps someone else might know.

Also, verify you have the latest BIOS update.

__________________
BlueEyedSamurai is offline  
Old 08-24-2009, 06:53 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 22
OS: XP, Vista, 7 and Server 2008



This may be the driver you are looking for:

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...tem=ob-57820-1
__________________
BlueEyedSamurai is offline  
Old 08-26-2009, 10:38 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 2
OS: xp pro sp3



alright well after three long days of looking everywhere i finally found the problem. and of course it was something so freaking simple that again i made so hard. all i had to do was go into the setup when i booted my comp and enable the radio. and there ya go. three buttons and a save is all it took. well thanx
__________________
krazy1z is offline  
Old 07-27-2010, 04:07 PM   #5
Registered Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 1
OS: Windows 7



Quote:
Originally Posted by krazy1z View Post
alright well after three long days of looking everywhere i finally found the problem. and of course it was something so freaking simple that again i made so hard. all i had to do was go into the setup when i booted my comp and enable the radio. and there ya go. three buttons and a save is all it took. well thanx
Please, can you explain exactly what you did? In BIOS, I can't find the radio option.

__________________
eXoSaX is offline  
Old 07-27-2010, 06:49 PM   #6
2xg
Team Manager, Networking Forums, Microsoft MVP
 
2xg's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
 
Join Date: Aug 2009
Location: SoCal
Posts: 20,026
OS: Windows O/S'es



eXoSaX .....Please create your own Thread and explain in detail the issue that you're experiencing. This is an Old Thread, therefore will be........Closed!

__________________

Microsoft MVP 2011-2013 Windows Expert Consumer
Networking Articles & Tutorials
2xg is offline  
Closed Thread
Gear in this thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question

Gear in this thread


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 10:21 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts