Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum > Networking Support

[SOLVED] Browser won't open

This is a discussion on [SOLVED] Browser won't open within the Networking Support forums, part of the Tech Support Forum category. Hi all, So my browser won't open after I click the icon. Mozilla won't and IE neither. Everything is fine


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-23-2011, 09:48 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 2
OS: Windows 7



Hi all,

So my browser won't open after I click the icon.
Mozilla won't and IE neither. Everything is fine with my connection so that's not the problem. When I go to my brothers account and open Mozilla everything's perfectly normal but at my account it's starts loading but nothing shows up. The problem occured yesterday evening after I updated my youtube downloader. Nothing happened before with my old version of the youtube downloader so I really don't know what's wrong but it's driving me insane.
I have windows 7 and have a broadband connection.

If you need any more details about my computer or so just let me know.
I really hope you guys can help me out.

Greetz

P.S.: I'm sorry about some grammar mistakes but I'm Dutch and not so old

__________________
Pieter96 is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2011, 10:30 AM   #2
2xg
Team Manager, Networking Forums, Microsoft MVP
 
2xg's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
 
Join Date: Aug 2009
Location: SoCal
Posts: 19,874
OS: Windows O/S'es



Welcome to TSF,

Try a System Restore, restore it to a point before you experienced the issue.

Post back if System Restore didn't help at all.

__________________

Microsoft MVP 2011-2013 Windows Expert Consumer
Networking Articles & Tutorials
2xg is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2011, 02:20 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 2
OS: Windows 7



Quote:
Originally Posted by 2xg View Post
Welcome to TSF,

Try a System Restore, restore it to a point before you experienced the issue.

Post back if System Restore didn't help at all.
It worked

Thank you so much
__________________
Pieter96 is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2011, 02:23 PM   #4
2xg
Team Manager, Networking Forums, Microsoft MVP
 
2xg's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
 
Join Date: Aug 2009
Location: SoCal
Posts: 19,874
OS: Windows O/S'es



Glad that's an easy fix for you.

You're Welcome.
__________________

Microsoft MVP 2011-2013 Windows Expert Consumer
Networking Articles & Tutorials
2xg is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Limited connection, may need to open browser?
I can't connect to the internet on my laptop. When I try it says "If you are connecting to a wireless hotspot, you might need to open a web browser to finish connecting" I am using Vista. I can't download the Xirrus because I don't have internet. I also can't copy and paste the IPconfig so I'll...
FatherPistachio Networking Support 1 06-04-2011 01:54 PM
No exe files will open, nor msconfig or safe mode
Well, I've been scouring Google on our secondary computer all night, and I'm stumped. I'm also not completely tech savvy, so please forgive me. My computer shut down by itself while I was typing an email. Rebooted and no exe files would open except IE 64 bit (as of six hours later, now that...
barbiegal7 Windows 7 Support, Windows Vista Support 4 05-27-2011 10:26 AM
internet browser will not open
I have windows xp with service pack 2 or 3 I am not sure. I got a popup to download adobe flash player and did so. This was from a video that would not play unless I downloaded the updated version of flash player. Now my internet explorer and mozilla firefox will not open. When I click on their...
pmgpmg Windows XP Support 3 03-24-2011 02:29 PM
How to disable your security applications
Note: Those which do not have the instructions for re-enabling are usually re-enabled by a reboot. Once the scans are completed, be sure to Turn On "Real-Time Scanning". Adaware 10 Free/Pro Antivirus Open Ad-aware 10 Click on "Real-time Protection" in the left panel, and toggle it...
amateur Virus/Trojan/Spyware Help 0 06-14-2010 01:12 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 01:37 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts