Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum


Post New Thread
Threads in Forum : Networking Support Forum Tools Search this Forum
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
 
removed9808a
I can't afford it right now. Can anyone help me on this?
09-04-2005 03:33 AM
by removed9808a Go to last post
4 836
Confused
lady macbeth
If you'll repost with the actual contents of the IPCONFIG,
09-03-2005 05:59 PM
by johnwill Go to last post
5 830
 
steve_loveday
Checklist for networking Windows Machines with
09-03-2005 05:55 PM
by johnwill Go to last post
7 1,118
EEK!
D-LiiShuZ_MaMii
It really shouldn't matter because it's like I don't know
09-03-2005 01:49 PM
by D-LiiShuZ_MaMii Go to last post
2 2,598
Confused
DarkWyz
Tried using an alternate port in the router, tried
09-03-2005 10:40 AM
by DarkWyz Go to last post
3 790
Red Faced
eng14001
If you want this to work properly, I strongly suggest you
09-03-2005 07:00 AM
by johnwill Go to last post
4 1,409
 
Larry Scantlan
Let's say DNS is configured on the server and that the
09-03-2005 12:59 AM
by phubeone Go to last post
6 3,453
Grin
Chmurrieta
I'd bet it just disables the port(s) MSN uses...
09-02-2005 07:22 PM
by V0lt Go to last post
14 1,194
 
far3
please provide more info such as network setup. does your
09-02-2005 11:59 AM
by keymaker Go to last post
1 681
 
jllb69
You are a star, thankyou! I guess it's easy when you know
09-02-2005 11:37 AM
by jllb69 Go to last post
4 809
 
40sondacurb
It's easy to get it up and running after you get it. It
09-01-2005 12:08 PM
by johnwill Go to last post
8 1,107
 
POADB
Like I said in the other thread, unless you're buying a
09-01-2005 11:55 AM
by johnwill Go to last post
4 807
 
boldknight
We have broadband internet and have a Lynksys wireless AP.
09-01-2005 09:39 AM
by boldknight Go to last post
0 896
 
Overclocked Doc
Thanks for that reply! You may have given me the clue I was
08-31-2005 07:29 PM
by Overclocked Doc Go to last post
7 855
 
keymaker
Also check out the sonicwalls.
08-31-2005 02:52 PM
by phubeone Go to last post
3 818
 
removed9808a
Thanks for the help. Daniel.
08-30-2005 05:23 PM
by removed9808a Go to last post
4 773
 
CowboyJMB
These are the security settings that are for the Linksys
08-30-2005 04:30 PM
by CowboyJMB Go to last post
3 870
 
mwabaseballkid
Yah i was getting really frustrated talking to the people
08-30-2005 02:16 PM
by mwabaseballkid Go to last post
20 2,301
 
POADB
Thats what I thought.. I think my ISP and the guy at PC
08-30-2005 01:24 PM
by POADB Go to last post
12 929
 
DannyLB
Since you have the correct modem, I'd stop for an
08-30-2005 12:00 PM
by johnwill Go to last post
3 840
 
thebru
You have 802.11b, so you are seriously limited in
08-30-2005 11:45 AM
by johnwill Go to last post
1 714
 
Rizmi
It's not common, especially for low-end scanners. Since
08-29-2005 11:47 AM
by johnwill Go to last post
2 850
 
Mustang
Nevermind, I found this same problem on some other forums.
08-28-2005 11:55 PM
by Mustang Go to last post
7 8,990
 
Force_Jamp
We are going to have lots more details to answer this. On
08-28-2005 01:47 PM
by Terrister Go to last post
1 1,017
 
aimdude33
i get many calls from people who have reformatted their pcs
08-28-2005 01:10 PM
by huntert Go to last post
3 1,961
 
Night-FoX
locking the speed didnt do nothing: when i tried reneing
08-28-2005 12:54 PM
by Night-FoX Go to last post
12 21,570
 
FattyLumpkin
That is cheap for the RJ-45 wall jacks. :smile:
08-28-2005 12:28 PM
by johnwill Go to last post
1 1,468
 
jetfuel
I am getting an IP Address and Subnet mask to the WAP, but
08-27-2005 11:48 AM
by jetfuel Go to last post
6 956
 
ASHOKP
ok so the workgroup is already the same name as the
08-27-2005 09:55 AM
by ASHOKP Go to last post
10 5,093
 
felixnine
hmmm......you can try using an older firmware and see if
08-27-2005 08:51 AM
by keymaker Go to last post
2 2,021
 
DVant
also it would help out alot if you tell us your network
08-27-2005 08:48 AM
by keymaker Go to last post
3 752
 
silverwolf82587
No problem. :grin:
08-27-2005 08:25 AM
by johnwill Go to last post
6 912
Roll Eyes
damillz
I believe you'd need to enable auditing. Of course, one
08-27-2005 08:24 AM
by johnwill Go to last post
1 721
 
MikeD1981
I have the Linksys with the 11MB wireless. (old, but
08-27-2005 08:13 AM
by MikeD1981 Go to last post
8 1,423
 
ChokingClown
Here is what the router log looks like when we lose our
08-26-2005 05:48 PM
by ChokingClown Go to last post
3 5,020
 
MaXeY
You solve it by using static IP's for this simple
08-26-2005 04:09 PM
by johnwill Go to last post
2 1,494
 
zipo_z
First go to your desktop and click on start>run and type in
08-26-2005 10:18 AM
by phubeone Go to last post
4 845
 
youngmc
Create a new distribution list and re-add the users. See
08-26-2005 10:05 AM
by phubeone Go to last post
3 836
Question
Butch007
Answer to: 1) Link lights means you have something
08-26-2005 10:02 AM
by phubeone Go to last post
1 3,185
 
sir subaru
Thanks for that link, i'm trying to get up to speed on what
08-25-2005 10:06 PM
by sir subaru Go to last post
2 741
 
clw
no problem
08-25-2005 05:21 PM
by phubeone Go to last post
8 1,122
 
pseudo
yeah, there a quite a few systems out there that will do
08-25-2005 02:53 PM
by pseudo Go to last post
2 1,088
 
Timmy
If you really want it to be secure, download the latest
08-25-2005 02:52 PM
by johnwill Go to last post
1 959
 
aliabiri
click start>run type in cmd click on OK. Type ipconfig and
08-25-2005 12:52 PM
by phubeone Go to last post
1 5,847
 
Eiknujrac
no problem :smile:
08-25-2005 09:31 AM
by phubeone Go to last post
9 26,353
 
jason_fx
itīs weird why it took so long to work well. Since then i
08-25-2005 02:33 AM
by jason_fx Go to last post
2 870
 
deathangel2005
Let's close this thread before it gets out of hand. :smile:
08-24-2005 06:12 PM
by johnwill Go to last post
6 1,295
 
Spoonfed
First off, if you use a switch, you'll probably avoid many
08-24-2005 06:11 PM
by johnwill Go to last post
2 882
 
RyanSpaulding
I would try rejoining the domain before doing this and
08-24-2005 02:18 PM
by phubeone Go to last post
8 4,481
 
twintam
Hi It could be the cable or the network card
08-24-2005 10:44 AM
by Erudit Go to last post
1 967
Post New Thread

Display Options Moderators
Showing threads 35951 to 36000 of 36088 Moderators : 3
 
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off

Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 10:01 AM.


vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2015, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts

 

Partially Powered By Products Found At Lampwrights.com