Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum


Post New Thread
Threads in Forum : Networking Support Forum Tools Search this Forum
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
 
CowboyJMB
These are the security settings that are for the Linksys
08-30-2005 04:30 PM
by CowboyJMB Go to last post
3 854
 
mwabaseballkid
Yah i was getting really frustrated talking to the people
08-30-2005 02:16 PM
by mwabaseballkid Go to last post
20 2,279
 
POADB
Thats what I thought.. I think my ISP and the guy at PC
08-30-2005 01:24 PM
by POADB Go to last post
12 907
 
DannyLB
Since you have the correct modem, I'd stop for an
08-30-2005 12:00 PM
by johnwill Go to last post
3 814
 
thebru
You have 802.11b, so you are seriously limited in
08-30-2005 11:45 AM
by johnwill Go to last post
1 691
 
Rizmi
It's not common, especially for low-end scanners. Since
08-29-2005 11:47 AM
by johnwill Go to last post
2 826
 
Mustang
Nevermind, I found this same problem on some other forums.
08-28-2005 11:55 PM
by Mustang Go to last post
7 8,803
 
Force_Jamp
We are going to have lots more details to answer this. On
08-28-2005 01:47 PM
by Terrister Go to last post
1 985
 
aimdude33
i get many calls from people who have reformatted their pcs
08-28-2005 01:10 PM
by huntert Go to last post
3 1,928
 
Night-FoX
locking the speed didnt do nothing: when i tried reneing
08-28-2005 12:54 PM
by Night-FoX Go to last post
12 20,807
 
FattyLumpkin
That is cheap for the RJ-45 wall jacks. :smile:
08-28-2005 12:28 PM
by johnwill Go to last post
1 1,446
 
jetfuel
I am getting an IP Address and Subnet mask to the WAP, but
08-27-2005 11:48 AM
by jetfuel Go to last post
6 931
 
ASHOKP
ok so the workgroup is already the same name as the
08-27-2005 09:55 AM
by ASHOKP Go to last post
10 5,054
 
felixnine
hmmm......you can try using an older firmware and see if
08-27-2005 08:51 AM
by keymaker Go to last post
2 1,993
 
DVant
also it would help out alot if you tell us your network
08-27-2005 08:48 AM
by keymaker Go to last post
3 728
 
silverwolf82587
No problem. :grin:
08-27-2005 08:25 AM
by johnwill Go to last post
6 894
Roll Eyes
damillz
I believe you'd need to enable auditing. Of course, one
08-27-2005 08:24 AM
by johnwill Go to last post
1 696
 
MikeD1981
I have the Linksys with the 11MB wireless. (old, but
08-27-2005 08:13 AM
by MikeD1981 Go to last post
8 1,403
 
ChokingClown
Here is what the router log looks like when we lose our
08-26-2005 05:48 PM
by ChokingClown Go to last post
3 4,980
 
MaXeY
You solve it by using static IP's for this simple
08-26-2005 04:09 PM
by johnwill Go to last post
2 1,475
 
zipo_z
First go to your desktop and click on start>run and type in
08-26-2005 10:18 AM
by phubeone Go to last post
4 827
 
youngmc
Create a new distribution list and re-add the users. See
08-26-2005 10:05 AM
by phubeone Go to last post
3 813
Question
Butch007
Answer to: 1) Link lights means you have something
08-26-2005 10:02 AM
by phubeone Go to last post
1 3,089
 
sir subaru
Thanks for that link, i'm trying to get up to speed on what
08-25-2005 10:06 PM
by sir subaru Go to last post
2 719
 
clw
no problem
08-25-2005 05:21 PM
by phubeone Go to last post
8 1,095
 
pseudo
yeah, there a quite a few systems out there that will do
08-25-2005 02:53 PM
by pseudo Go to last post
2 1,059
 
Timmy
If you really want it to be secure, download the latest
08-25-2005 02:52 PM
by johnwill Go to last post
1 942
 
aliabiri
click start>run type in cmd click on OK. Type ipconfig and
08-25-2005 12:52 PM
by phubeone Go to last post
1 5,613
 
Eiknujrac
no problem :smile:
08-25-2005 09:31 AM
by phubeone Go to last post
9 26,306
 
jason_fx
it´s weird why it took so long to work well. Since then i
08-25-2005 02:33 AM
by jason_fx Go to last post
2 843
 
deathangel2005
Let's close this thread before it gets out of hand. :smile:
08-24-2005 06:12 PM
by johnwill Go to last post
6 1,262
 
Spoonfed
First off, if you use a switch, you'll probably avoid many
08-24-2005 06:11 PM
by johnwill Go to last post
2 853
 
RyanSpaulding
I would try rejoining the domain before doing this and
08-24-2005 02:18 PM
by phubeone Go to last post
8 4,310
 
twintam
Hi It could be the cable or the network card
08-24-2005 10:44 AM
by Erudit Go to last post
1 944
 
Lan
Damion
thanks
08-24-2005 05:32 AM
by Damion Go to last post
3 752
 
dragons895
good job!!!
08-23-2005 09:37 PM
by keymaker Go to last post
3 733
 
ComputerFreak14
Well i reinstalled the software and now the power light is
08-23-2005 08:44 PM
by ComputerFreak14 Go to last post
17 1,254
 
jordybear
I can't find my old NIC so is there anything else I could
08-23-2005 06:17 PM
by jordybear Go to last post
4 891
 
silverwolf82587
Just better characteristics as you go up the ladder. For
08-23-2005 05:50 PM
by johnwill Go to last post
2 2,343
 
Undertaker
It probably is, but stupid me isn't spotting it. :grin:
08-23-2005 05:46 PM
by johnwill Go to last post
5 4,680
 
cannonball
Most complicated problems have simple solutions. :grin:
08-22-2005 04:29 PM
by johnwill Go to last post
6 9,217
 
pauljb
Have you reset the router to factory defaults and tried
08-22-2005 04:26 PM
by johnwill Go to last post
5 773
 
Loudawg716
You need to check in Internet Options, it sounds like you
08-22-2005 04:24 PM
by johnwill Go to last post
1 738
 
Angrybear
Even a blind squirrel finds an acorn now and then. :grin:
08-22-2005 04:22 PM
by johnwill Go to last post
7 933
 
ErikX
Exactly how do you think they can see every PC behind the
08-22-2005 04:16 PM
by johnwill Go to last post
11 1,082
 
MattMoo1
Have you tried to access the router through IE? Go to
08-22-2005 11:33 AM
by Erudit Go to last post
5 924
 
dr_insanity
I've done as you suggest, but it doesn't seem to make a
08-22-2005 08:32 AM
by dr_insanity Go to last post
2 4,393
Pin
R_Willis
Well, you have isolated your problem it would appear. My
08-21-2005 08:42 AM
by johnwill Go to last post
1 1,398
 
barney_2k
Try this fix, sounds like you may have a corrupt WINSOCK.
08-21-2005 08:39 AM
by johnwill Go to last post
1 705
 
rollmesome
Wow, problems are being solved left and right here today.
08-21-2005 06:26 AM
by johnwill Go to last post
3 788
Post New Thread

Display Options Moderators
Showing threads 35701 to 35750 of 35822 Moderators : 3
 
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off

Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 07:01 PM.


vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2015, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts

 

Partially Powered By Products Found At Lampwrights.com