Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum

Post New Thread
Threads in Forum : Networking Support Forum Tools Search this Forum
Announcement
Views: 5,132 View Announcement Announcement: Networking Staff Members
12-28-2010 2xg (Team Manager, Networking Forums, Microsoft MVP)
Announcement
Views: 136,021 View Announcement Announcement: Microsoft MVP Status
02-07-2010 Horse (Administrator)
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
 
munkkittaja
Sometimes that one solution is not the answer glad your
11-30-2012 06:41 AM
by TheCyberMan Go to last post
10 554
 
JoanB2
Sorry about the links, I don't know what happened. As I was
11-29-2012 12:24 PM
by spunk.funk Go to last post
5 1,010
 
Sherrikea
McAfee can block a connection . .
11-29-2012 11:22 AM
by Old Rich Go to last post
7 533
 
dnewton
I have just ried with the other guys laptop close to the
11-29-2012 09:47 AM
by dnewton Go to last post
11 695
 
dannpp2012
Just use the windows networking utility if you do not wish
11-29-2012 08:30 AM
by TheCyberMan Go to last post
2 420
 
meggabert
You may try a firmware update on the router from the
11-29-2012 08:26 AM
by TheCyberMan Go to last post
6 5,976
 
incloud001
This appears to be spam for innercloud 9. Please explain
11-29-2012 08:11 AM
by Wand3r3r Go to last post
2 269
 
Foxbat
Hi, I just built a new computer and my upload test results
11-29-2012 02:53 AM
by Foxbat Go to last post
0 336
Exclamation
cnl83
ok ..very soon :hide:
11-29-2012 01:49 AM
by Dwarflord Go to last post
13 678
 
mpan1
That is what my plan was. Do you think I would be able to
11-28-2012 08:56 PM
by mpan1 Go to last post
2 525
 
se123
Sorry se123 but according our forum rules we don't help
11-28-2012 02:12 PM
by Wand3r3r Go to last post
1 508
 
13ms13
"Will the devices connected to the new router eat up my
11-28-2012 11:00 AM
by Wand3r3r Go to last post
3 428
 
TrouserDemon
Usually this is a sign of what is referred to as a
11-28-2012 10:56 AM
by Wand3r3r Go to last post
2 339
 
amazingZ
I am new to wireshark and trying to troubleshoot a network
11-28-2012 10:07 AM
by amazingZ Go to last post
0 484
 
projectseahorse
Hello, Thank you for your reply. I'm running Windows 7
11-28-2012 08:43 AM
by projectseahorse Go to last post
3 1,327
 
c5244714
Welcome to TSF! I have removed your email address.
11-28-2012 08:18 AM
by Wand3r3r Go to last post
1 250
Question
jan.larsson66@h
Glad we have helped you thank you for posting back.
11-28-2012 07:42 AM
by TheCyberMan Go to last post
8 862
 
Pizzy11
Have Time Warner test the lines. See if they will switch
11-28-2012 05:51 AM
by spunk.funk Go to last post
1 331
 
Saosinner
The school probably has a firewall that blocks certain
11-28-2012 05:20 AM
by spunk.funk Go to last post
1 395
 
EndlessChaoz
excellent - thanks for letting us know
11-27-2012 10:23 PM
by etaf Go to last post
3 758
 
jonconor
Hi, if you open a cmd prompt as admin and type:- getmac
11-27-2012 10:14 PM
by jenae Go to last post
14 426
 
Tupr0x
I get consistently poor transfer speeds when transfering
11-27-2012 08:17 PM
by Tupr0x Go to last post
0 312
 
GEisenhorn
I had same problems with continuous disconnections,
11-27-2012 07:27 PM
by sanok Go to last post
36 12,900
 
BlazingCard
That's great !
11-27-2012 07:02 PM
by Tomken15 Go to last post
30 1,159
Roll Eyes
freddiebrown
what exactly do you mean when its "not connected to the
11-27-2012 01:35 PM
by Wand3r3r Go to last post
2 430
 
Imperator
Did a hibernate, now the connection works perfectly fine,
11-27-2012 01:29 PM
by Imperator Go to last post
2 413
 
rdjw
anyone have any ideas?
11-27-2012 11:43 AM
by rdjw Go to last post
1 295
 
Cravask
Do you have a vriginmedia superhub?
11-27-2012 10:03 AM
by TheCyberMan Go to last post
10 456
 
mybenzisans320
Thanks for the suggestion. I took a look at my computer
11-27-2012 07:59 AM
by mybenzisans320 Go to last post
2 384
 
ShamanS08
Yup it was a faulty network card....It works now
11-27-2012 03:37 AM
by ShamanS08 Go to last post
3 509
 
SimNetwork
You don't really want to be using two routers for this. I
11-27-2012 12:31 AM
by Dave Atkin Go to last post
4 373
 
lalajee
We have a fully working domain in UK and around the world
11-26-2012 11:37 PM
by lalajee Go to last post
0 304
 
kiran_g4e
You need a router not a switch. Switch won't give you ip
11-26-2012 07:45 PM
by Wand3r3r Go to last post
1 430
 
srivatarun

11-26-2012 05:31 PM
by Old Rich Go to last post
1 381
 
The1CABAL

11-26-2012 05:27 PM
by Old Rich Go to last post
1 381
 
P60NGO
You are welcome . . now that you know the network adaptor
11-26-2012 02:30 PM
by Old Rich Go to last post
11 894
 
tmhanes
This would be a good start. Connecting Additional
11-26-2012 02:20 PM
by Wand3r3r Go to last post
1 2,222
 
EnslavedbyCPU
is upstairs the same house or a different flat sounds
11-26-2012 12:54 PM
by etaf Go to last post
1 386
 
DrPips
Thinking about it, I'm not sure that syncing everything is
11-26-2012 10:14 AM
by DrPips Go to last post
2 392
 
PBrill
I have been trying to add a Huawei Wireless Repeater
11-26-2012 10:11 AM
by PBrill Go to last post
0 648
 
jasonlee91
Perhaps you are confusing netbios with netbeui. netbeui is
11-26-2012 09:40 AM
by Wand3r3r Go to last post
9 494
EEK!
jaymz90
Please answer all the questions and thanks but we know
11-26-2012 08:01 AM
by Wand3r3r Go to last post
9 410
 
Jengerbread
Welcome to TSF, Can we see a Xirrus
11-25-2012 08:56 PM
by 2xg Go to last post
1 581
 
AceK

11-25-2012 07:05 PM
by Old Rich Go to last post
1 305
 
triac11
Not sure what you meant by initial assumptions being
11-25-2012 06:02 PM
by triac11 Go to last post
4 419
 
gwenstefanifan
I hope that buying a Wi-Fi adapter works out for you.
11-25-2012 05:18 PM
by 2xg Go to last post
7 521
 
Excelsior1958
You have 2 NICs, do an experiment and disable the
11-25-2012 05:08 PM
by 2xg Go to last post
9 365
 
Sawyerj94
Welcome to TSF, Please start here, so that we can better
11-25-2012 03:25 PM
by 2xg Go to last post
1 428
 
builguito
Not sure why having to still put the modem in bridge mode
11-25-2012 02:38 PM
by Wand3r3r Go to last post
4 343
 
rklen1
What model # Dell inspiron? Please include the ipconfig
11-25-2012 12:30 PM
by spunk.funk Go to last post
4 500
Post New Thread

Display Options Moderators
Showing threads 2851 to 2900 of 33159 Moderators : 3
 
 
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off

Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 10:52 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts