Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum


Post New Thread
Threads in Forum : Networking Support Forum Tools Search this Forum
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
 
cinnacon
cinnacon post the results of ipconfigs with dhcp and static
09-25-2014 09:48 AM
by Wand3r3r Go to last post
2 502
 
Julie64
If everything looks good at the monitor and you can via the
09-25-2014 07:59 AM
by Wand3r3r Go to last post
11 5,503
 
djdimensions
I have posted in the parallels forums but got no response.
09-25-2014 07:51 AM
by djdimensions Go to last post
12 1,064
 
navjeetbanwait
Juan the ipconfig /all already requested will tell us what
09-24-2014 01:33 PM
by Wand3r3r Go to last post
7 750
 
h2_hummer
Welcome to TSF! Click on the link in my signature and
09-24-2014 01:29 PM
by Wand3r3r Go to last post
1 430
 
FenixDZN
Welcome to TSF! Please click on the link in my signature
09-24-2014 07:56 AM
by Wand3r3r Go to last post
1 486
 
JohnthePilot
It solved all my problems. Still don't know why the MS
09-23-2014 01:48 PM
by JohnthePilot Go to last post
5 607
 
Diggar
Missing tcp/ip configuration. Follow this
09-23-2014 12:38 PM
by Wand3r3r Go to last post
1 429
 
des
I run NAS units at both home and work. Authenication works
09-23-2014 11:18 AM
by Wand3r3r Go to last post
7 1,870
Exclamation
JoeMorgan
"I've obviously bridged the connection to the root router
09-23-2014 11:12 AM
by Wand3r3r Go to last post
6 776
 
Absturzius
If by hot spot you mean MiFI there usually is a limit of 5
09-23-2014 08:15 AM
by Wand3r3r Go to last post
1 877
 
NoviceTechie
What you saw happens every time you plug some thing in or
09-23-2014 08:12 AM
by Wand3r3r Go to last post
2 1,364
 
Czechmeister
Hoping that a power cycle will correct that
09-22-2014 05:06 AM
by Old Rich Go to last post
5 890
 
Fireball007bond
NIC is the network interface (i.e. where you plug in the
09-20-2014 08:12 AM
by JMPC Go to last post
4 593
 
KangKang
Dear Josh and every body: Thank you very much for your
09-19-2014 08:30 PM
by KangKang Go to last post
8 681
 
twoplusone
You would google for the manual for your router, you would
09-19-2014 09:56 AM
by Wand3r3r Go to last post
7 510
Roll Eyes
RoG1n
If this happens again you need to talk to your ISP about
09-18-2014 01:32 PM
by Wand3r3r Go to last post
16 1,912
 
POISONOUS
I tried with Revo Uninstaller, but result is the same.
09-18-2014 07:20 AM
by POISONOUS Go to last post
4 983
Roll Eyes
LavaWave
Yeah, the site is loading fine now, probably my friends and
09-17-2014 11:15 PM
by LavaWave Go to last post
6 660
 
prybar55
I think you are overly concerned. If it was a
09-17-2014 01:32 PM
by Wand3r3r Go to last post
8 622
 
fitchick1961
if he has a Atheros wireless adapter on vista - this
09-17-2014 01:29 PM
by etaf Go to last post
1 1,093
 
vidiya
Hi , These access points are working earlier but
09-17-2014 09:18 AM
by vidiya Go to last post
2 1,910
 
loungecrasher
Hi I am trying to share my iTunes library remotely to
09-17-2014 08:41 AM
by loungecrasher Go to last post
0 369
 
IamGautia

09-17-2014 05:04 AM
by Old Rich Go to last post
1 486
 
bmsbms29
Glad you got it sorted! !
09-16-2014 06:00 PM
by Old Rich Go to last post
35 12,297
 
snida
Thanks for giving it a try. Can you please provide us some
09-16-2014 12:30 PM
by 2xg Go to last post
3 823
 
Painful1
Great. Thanks for the update
09-16-2014 09:10 AM
by Wand3r3r Go to last post
3 5,615
 
Whtetrashwarrio
Good to hear you found a solution. Thanks for letting us
09-15-2014 02:27 PM
by SpywareDr Go to last post
15 855
 
Mrgcav
Network printers are usually assigned a static ip address
09-15-2014 12:03 PM
by Wand3r3r Go to last post
1 310
Cry
kuuzu1
You reference your gateway twice for DNS. If in the US I
09-15-2014 10:37 AM
by Wand3r3r Go to last post
3 1,361
 
Chlorophile
Since it is happening with your phone its not antivirus
09-15-2014 10:35 AM
by Wand3r3r Go to last post
4 602
 
FreddeN93
Why would trying both be an issue?? The specs are almost
09-15-2014 06:45 AM
by Old Rich Go to last post
6 645
Cry
gxt
Go here put in Windows 8.1 and download and install the
09-14-2014 08:24 AM
by Rich-M Go to last post
11 483
 
narup
You should find the drivers on the Toshiba support
09-14-2014 07:59 AM
by Old Rich Go to last post
1 425
 
la1
If its just for routing and a basic DHCP server then any
09-14-2014 02:32 AM
by Shadowjk Go to last post
4 967
 
JoshArgent
it sounds to me like some process on the computer is
09-14-2014 12:21 AM
by jimscreechy Go to last post
3 702
Mistake
coffe4meplz
Do you have any proxies configured? Also, can you follow
09-13-2014 03:47 PM
by Shadowjk Go to last post
1 1,144
 
gbob62
Thanks, sir, for the insight.
09-13-2014 02:11 PM
by gbob62 Go to last post
4 1,198
 
nanogamer
Hi and welcome to TSF do you have any error flags in device
09-13-2014 08:08 AM
by joeten Go to last post
1 382
 
Akenney
Anyone have any suggestions?
09-13-2014 06:57 AM
by Akenney Go to last post
4 612
Cry
gxt

09-13-2014 06:57 AM
by Old Rich Go to last post
2 508
 
TechJunkie2007
Wireshark can normally reveal this. If it is a true IPsec
09-13-2014 02:19 AM
by Shadowjk Go to last post
2 694
 
flyingchairs
is this with wireless or wired? if wireless try a wired
09-12-2014 09:43 PM
by la1 Go to last post
2 1,587
 
MIK3M
Hi there, Yes, I'd also recommend contacting your ISP(Cox)
09-12-2014 06:36 PM
by DBCooper Go to last post
2 461
 
Painful1
Using WPS is like picking an AV....it's a personal choice
09-12-2014 12:14 PM
by bassfisher6522 Go to last post
9 1,235
 
ItsikT
Hi ALL. I have been using Juniper Network connect for a
09-12-2014 10:33 AM
by ItsikT Go to last post
0 1,673
 
link6321
Didn't want the WPS discussion to hijack this thread so I
09-11-2014 03:00 PM
by Wand3r3r Go to last post
7 3,706
 
Noxie
Hi I have moved you to networking for further help, Can you
09-11-2014 10:32 AM
by joeten Go to last post
3 2,321
 
cmd12188
Hi there, Can you please provide us with a Xirrus snip
09-11-2014 09:46 AM
by 2xg Go to last post
1 1,659
 
evilbob
What is the office using for a DNS server? Do they have a
09-11-2014 08:22 AM
by Wand3r3r Go to last post
2 474
Post New Thread

Display Options Moderators
Showing threads 2501 to 2550 of 36171 Moderators : 3
 
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off

Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 02:25 PM.


vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2015, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts

 

Partially Powered By Products Found At Lampwrights.com