Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum


Post New Thread
Threads in Forum : Networking Support Forum Tools Search this Forum
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
Exclamation
JW86
Sometimes the easy fixes work. :wink:
12-30-2008 07:02 AM
by johnwill Go to last post
15 9,359
Confused
orangepumpkin
The echo request failing happens sometimes, don't know
12-30-2008 06:56 AM
by johnwill Go to last post
6 634
 
acron22
The problem here is that 192.168.0.1 is MANDATORY for the
12-30-2008 06:51 AM
by johnwill Go to last post
3 2,948
 
Louis101993
I'm guessing that you have other wireless networks,
12-30-2008 06:41 AM
by johnwill Go to last post
7 583
Roll Eyes
Laurie15603
I suspect your browser is actually set to direct the files
12-30-2008 06:39 AM
by johnwill Go to last post
1 402
 
lukewynne-
You can keep the modem and just buy a wireless router. Any
12-30-2008 06:38 AM
by johnwill Go to last post
1 509
 
dsimmon9
This kind of stuff frequently doesn't make a lot of sense
12-30-2008 06:35 AM
by johnwill Go to last post
5 4,109
 
Leaonardo
Why would you need another wireless router? Are you having
12-30-2008 06:34 AM
by johnwill Go to last post
1 490
 
Eclipse2003
That's the weird thing, when I did those pings, it wasn't
12-30-2008 06:34 AM
by Eclipse2003 Go to last post
6 616
 
jamnich
I'd reset the router to factory defaults and reconfigure
12-30-2008 06:27 AM
by johnwill Go to last post
2 10,523
Mistake
aug1455
Did the machine ever have wireless capability? Most
12-30-2008 06:24 AM
by johnwill Go to last post
1 602
 
redfish10
moved
12-29-2008 06:24 PM
by redfish10 Go to last post
0 489
 
LeChauve
Try the following I found a rather easy way to fix this.
12-29-2008 12:41 AM
by cabomix Go to last post
10 4,785
 
Reakt
Well, WPA2/AES is the maximum level, but WPA-PSK is quite
12-28-2008 04:37 PM
by johnwill Go to last post
6 2,765
 
theto21
The dealer lied. This unit has a WAP configuration, but
12-28-2008 04:34 PM
by johnwill Go to last post
1 813
 
vikinghs
It appears that the unknown modem and router are not
12-28-2008 04:28 PM
by johnwill Go to last post
3 696
 
ricko007
Please supply the following info, exact make and models of
12-28-2008 04:12 PM
by johnwill Go to last post
1 457
 
RockfordRockets
Please supply the following info, exact make and models of
12-28-2008 04:11 PM
by johnwill Go to last post
1 521
 
Swifto
Please supply the following info, exact make and models of
12-28-2008 04:10 PM
by johnwill Go to last post
1 972
 
blackmagic001
The phone appears not to be actually locked. I'd
12-28-2008 03:54 PM
by johnwill Go to last post
1 874
 
mcp6530
I connect my laptop to the internet via one of two options.
12-28-2008 01:02 PM
by mcp6530 Go to last post
0 426
 
pbuzzette
Currently, we have users connecting to a company VPN via
12-28-2008 12:29 PM
by pbuzzette Go to last post
0 517
 
VP705
your IP address is either allocated via DHCP or you
12-28-2008 02:31 AM
by Done_Fishin Go to last post
1 603
Confused
second_milenniu

12-28-2008 01:41 AM
by etaf Go to last post
3 15,758
 
lgegorski
Vista networking is very similar. However... PC Chuck's
12-27-2008 11:58 AM
by johnwill Go to last post
3 483
 
lgegorski
Let's see this for each of the computers. Hold the Windows
12-27-2008 11:57 AM
by johnwill Go to last post
1 975
 
mjl1297
It's probably OK, just jumped out at me as being
12-27-2008 11:56 AM
by johnwill Go to last post
14 2,746
Cry
PinkMellow
Please supply the following info, exact make and models of
12-27-2008 11:53 AM
by johnwill Go to last post
1 2,136
 
sadputter
Connect the router to the cable modem, connect the switch
12-27-2008 11:49 AM
by johnwill Go to last post
1 1,195
 
pamiller3
Actually, this is a router, not a switch. I'd reset it to
12-27-2008 11:42 AM
by johnwill Go to last post
1 2,121
Cry
inoob
If you're seeing this behavior on the modem, it may be
12-27-2008 11:38 AM
by johnwill Go to last post
2 1,139
 
ukbsktbll
Range and speed, two things that most people seem to find
12-27-2008 11:37 AM
by johnwill Go to last post
8 25,532
 
Tristam.N
Please post a HijackThis 2.00.2 Log here.
12-27-2008 11:36 AM
by johnwill Go to last post
3 566
Suprised
Wackydo
What is the O/S running on the laptop? How do you know
12-27-2008 11:32 AM
by johnwill Go to last post
1 3,400
 
redwarez
If you're talking about failover capability, I'd be looking
12-27-2008 11:31 AM
by johnwill Go to last post
1 659
 
Slash129
Most SOHO routers won't deal with two public IP addresses,
12-27-2008 11:29 AM
by johnwill Go to last post
9 973
 
Moonchild
Please supply the following info, exact make and models of
12-27-2008 11:28 AM
by johnwill Go to last post
2 744
 
flinn
Please supply the following info, exact make and models of
12-27-2008 11:26 AM
by johnwill Go to last post
1 655
 
eolsen
So sometime this morning, my power went out, and when I
12-27-2008 11:26 AM
by eolsen Go to last post
0 702
Idea
atkinsonwilliam
I use SuperScan to find all the computers on a subnet.
12-27-2008 11:25 AM
by johnwill Go to last post
3 53,278
 
shaharcohen

12-27-2008 07:56 AM
by Old Rich Go to last post
9 689
 
mountaindude
Hi mountaindude, welcome to the forum. Is it possible he
12-27-2008 07:36 AM
by ExMachina Go to last post
1 479
 
Deathofmercutio
Hi, not sure if this is the right place to go for this kind
12-26-2008 02:19 PM
by Deathofmercutio Go to last post
0 480
Cry
bradnva
Rich and johnwill, thanks for the replies. I'll get the
12-26-2008 08:14 AM
by bradnva Go to last post
3 1,371
 
gumnut
Do a system restore from before the failed SP3 installation
12-26-2008 07:57 AM
by johnwill Go to last post
1 781
 
ningamer
I'd start by uninstalling the D-Link drivers and
12-26-2008 07:56 AM
by johnwill Go to last post
1 483
 
krayziekris
I've never heard of such a thing, and it's certainly not
12-26-2008 07:55 AM
by johnwill Go to last post
2 3,206
 
lakhan20
Hamachi is one solution.
12-26-2008 07:53 AM
by johnwill Go to last post
1 519
 
schmmo
You should be able to pick up all the equipment for around
12-26-2008 07:52 AM
by johnwill Go to last post
3 1,080
 
rootsstyle
Are you sure you don't have a firewall configured for the
12-26-2008 07:47 AM
by johnwill Go to last post
1 457
Post New Thread

Display Options Moderators
Showing threads 25001 to 25050 of 36128 Moderators : 3
 
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off

Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 12:09 AM.


vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2015, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts

 

Partially Powered By Products Found At Lampwrights.com