Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum

Post New Thread
Threads in Forum : Networking Support Forum Tools Search this Forum
Announcement
Views: 6,275 View Announcement Announcement: Networking Staff Members
12-26-2010 2xg (Team Manager, Networking Forums, Microsoft MVP)
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
 
djlsimons
Microsoft Windows XP (C) Copyright 1985-2001 Microsoft
07-25-2009 09:54 PM
by djlsimons Go to last post
4 1,108
 
JesiandAbe
Yea, thats kinda what I thought. Just didnt know if anyone
07-25-2009 09:04 PM
by JesiandAbe Go to last post
2 1,650
 
Templar648
Alright, I disabled IPV6, then did the ipconfig/release
07-25-2009 06:38 PM
by Templar648 Go to last post
2 5,485
 
Daniel_Madison
what is the model number of this "wireless bridge" . I am
07-25-2009 06:33 PM
by la1 Go to last post
1 529
 
glaurung
After reading this thread is looks like we have pretty much
07-25-2009 02:11 PM
by glaurung Go to last post
7 1,068
 
jayfng
ok i'll try it after i see that the browser stops loading
07-25-2009 12:01 PM
by jayfng Go to last post
7 782
 
RMac
To reset ot Defaults, look for a small "Reset" button on
07-25-2009 10:39 AM
by Old Rich Go to last post
2 897
 
newmanator77
Here are the results of ipconfig/all and the ping tests
07-25-2009 10:34 AM
by newmanator77 Go to last post
5 1,562
 
fcijeff
I uninstalled Zone alarm completely and then found the
07-25-2009 10:08 AM
by fcijeff Go to last post
7 3,566
 
Venrar
Hi I just accessed the cmd and typed ipconfig/renew and
07-25-2009 08:33 AM
by Venrar Go to last post
0 871
 
GarDaly
Thanks for these suggestions, Lorjack. Ok, here's the
07-25-2009 07:27 AM
by GarDaly Go to last post
6 2,665
 
joemalik
Yeah, thanx. That helped. Already after uninstalling NIS i
07-25-2009 04:10 AM
by joemalik Go to last post
4 3,133
 
Ludicrous
I have solved the problem: the netopia modem must be in
07-25-2009 01:53 AM
by Ludicrous Go to last post
1 1,216
 
deco10
Hi I could access this website from anywhere. Now I
07-24-2009 09:49 PM
by deco10 Go to last post
0 492
EEK!
j_deardorff
I am lacking in my networking/PC knowledge - I have 2 xp
07-24-2009 07:19 PM
by j_deardorff Go to last post
0 1,244
 
YSRRider
Thread Closed
07-24-2009 05:01 PM
by Wrench97 Go to last post
7 990
 
burcu
This may help with the remaining problem. Open up a
07-24-2009 04:29 PM
by lorjack Go to last post
7 404
 
Vordreller
I've been having the strangest problem, which happens only
07-24-2009 03:43 PM
by Vordreller Go to last post
0 382
 
LIL L
i have a router with 4 computers and an xbox 360 connected
07-24-2009 03:08 PM
by LIL L Go to last post
0 347
 
gabrezu
Like for example, a program that would look at this
07-24-2009 02:21 PM
by gabrezu Go to last post
0 338
 
char107
I have a similar sort of problem. My internet wireless says
07-24-2009 12:48 PM
by nathancode Go to last post
1 428
 
sylvia_dianne
I am having a printing problem from a wireless computer to
07-24-2009 12:41 PM
by sylvia_dianne Go to last post
0 391
 
mcintire21
B/G should mean that the equipment can automatically choose
07-24-2009 04:24 AM
by clyde123 Go to last post
2 397
 
superbboy
I found out that my downloading speed is like 15 mb/s that
07-24-2009 04:00 AM
by superbboy Go to last post
3 1,017
 
Tatsu011
what I want to do is connect my Wii and my xbox360 to my
07-24-2009 03:17 AM
by Tatsu011 Go to last post
0 462
 
friends01661
hello sir ,plz help me setting my router..\r\nsome days
07-24-2009 01:41 AM
by friends01661 Go to last post
0 429
 
tjnguyen
no not yet but im going to tomorrow and see if that helps
07-24-2009 12:51 AM
by tjnguyen Go to last post
5 847
 
ahmadali06
I have setup a wireless network connection to share files
07-23-2009 08:09 PM
by ahmadali06 Go to last post
0 383
 
Cpuboye11
Hey guys... Need some advise. I have my home network
07-23-2009 07:35 PM
by Cpuboye11 Go to last post
0 533
 
P_L_J
You should use a CAT6 cable as it has better shielding in
07-23-2009 07:00 PM
by lorjack Go to last post
2 353
 
Watsonco
Supply the following information please. OS running on
07-23-2009 06:49 PM
by lorjack Go to last post
1 448
 
UptownErik
Supply the following information please. OS running on
07-23-2009 06:45 PM
by lorjack Go to last post
1 1,498
 
t00farg0ne
Do you have the latest drivers for the card?
07-23-2009 06:41 PM
by lorjack Go to last post
1 407
Exclamation
Cruvenium
I take it you don't have a router. Just use one of your
07-23-2009 06:31 PM
by lorjack Go to last post
1 2,265
 
Hunt1153
He may be able to connect to the machines on his network
07-23-2009 06:29 PM
by lorjack Go to last post
4 398
 
Chipscape
Never heard of a tool that could do that. Think of all the
07-23-2009 06:26 PM
by lorjack Go to last post
2 429
 
poppy111
Have you tried connecting with no encryption? Are you using
07-23-2009 06:22 PM
by lorjack Go to last post
1 1,411
 
tanusgreystar
Well you might be able to hook up the laptop as a terminal.
07-23-2009 06:00 PM
by lorjack Go to last post
3 381
 
fraser742
Then i would be looking at the router or gateway that
07-23-2009 05:54 PM
by lorjack Go to last post
5 411
 
j cope
The fact that your MAC address is all F's indicates a
07-23-2009 05:41 PM
by lorjack Go to last post
10 4,671
 
JS29
How old is the router? These things do "wear out" over
07-23-2009 01:39 PM
by sinclair_tm Go to last post
1 2,285
 
thatoneguy5000
Just installed the Zune Media Player on a different laptop
07-23-2009 01:16 PM
by thatoneguy5000 Go to last post
1 604
 
riniks92
I will try. But if the problem is caused by damaged network
07-23-2009 11:13 AM
by riniks92 Go to last post
4 25,903
Confused
CrystalClear
DNS to 192.168.1.1 should work, although its just going to
07-23-2009 08:10 AM
by tech313 Go to last post
2 393
Confused
Chris1448
so both my home pc and ps3 are running off my CG814WG v3
07-23-2009 04:02 AM
by Chris1448 Go to last post
0 1,618
 
Cbud
I do not know much about but yes D-Link I have used which
07-23-2009 02:23 AM
by DavidHickton Go to last post
28 9,758
 
funkyg
FYI - if anyone else has a similar problem, mine was solved
07-22-2009 06:20 PM
by funkyg Go to last post
1 557
 
itsmeyouidiot
You are receiving help on your other post . . Please do
07-22-2009 05:47 PM
by Old Rich Go to last post
1 650
 
ChowBoy
Do you have a router or does the computer hook up to a
07-22-2009 05:44 PM
by lorjack Go to last post
2 458
 
Noctilux
Open up a command prompt (Start > run > cmd) Type the
07-22-2009 05:40 PM
by lorjack Go to last post
1 3,026
Post New Thread

Display Options Moderators
Showing threads 20001 to 20050 of 34443 Moderators : 3
 
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off

Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 12:05 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts