Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support

Post New Thread
Threads in Forum : BSOD, App Crashes And Hangs Forum Tools Search this Forum
Announcement
05-13-2011 Coolfreak (TSF Team, Emeritus)
Announcement
Views: 84,405 View Announcement Announcement: Microsoft Support Staff Members
05-10-2010 jcgriff2 (Team Manager, Microsoft Support
Microsoft MVP
BSOD Kernel Dump Expert)
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
 
hydro604
Hi, Okay, we're making progress. I want you to try
06-20-2013 07:51 PM
by Patrick Go to last post
5 314
 
ChuckFilet
Hi, Most if not all of the dumps are of the
06-20-2013 06:40 PM
by Patrick Go to last post
2 559
 
Pl Windex
Hi, Yep, that is your best bet! Regards, Patrick
06-20-2013 04:19 PM
by Patrick Go to last post
3 613
 
floryn08
Like the title says. I tried to reboot into safemode from
06-20-2013 10:45 AM
by floryn08 Go to last post
0 347
 
joubini
Simply reinstalled. Still no problems, yet! Thanks, wrench.
06-20-2013 07:16 AM
by joubini Go to last post
4 941
 
Apezelda
Hey, I've been getting random blue screens all over the
06-20-2013 05:21 AM
by Apezelda Go to last post
0 523
 
warrio5
Really, no reply since :( .
06-19-2013 05:57 PM
by warrio5 Go to last post
1 627
 
NoobAtComputers
Im really close to giving up on this whole thing... my
06-19-2013 05:00 PM
by NoobAtComputers Go to last post
2 1,078
 
Stumpy70
Just to close out this thread, I solved the problem and
06-19-2013 08:03 AM
by Stumpy70 Go to last post
4 1,575
 
saundis
So I thought I'd post an update, I took the CPU out that
06-18-2013 06:21 PM
by saundis Go to last post
20 950
 
Ken Housiaux
Here are they in English, again my apologies
06-18-2013 03:11 PM
by Ken Housiaux Go to last post
5 747
 
_rp_
I know and, like I said, it's checked...
06-18-2013 12:05 PM
by _rp_ Go to last post
2 351
 
Simontle
Sorry, I've been out all week and are slowly getting back
06-18-2013 12:03 PM
by VirGnarus Go to last post
3 426
 
Raaid
ATI's driver package seems to be lacking the polish Nvidia
06-18-2013 12:01 PM
by Wrench97 Go to last post
6 8,825
 
discotom
no-one?
06-17-2013 11:48 PM
by discotom Go to last post
2 378
Pin
gwonping
I'm sorry. I can't help you, but I have the same problem
06-17-2013 06:01 PM
by BlockOfDynamite Go to last post
1 802
 
stumpedsri
Hi, We're seeing various different bugchecks here, mostly
06-17-2013 11:58 AM
by Patrick Go to last post
1 380
 
allanharris
Hi, We're likely looking at a hard drive problem here, but
06-17-2013 12:42 AM
by Patrick Go to last post
16 489
 
sal94
Excellent. Thank you for reporting back. Safe surfing too.
06-16-2013 06:25 PM
by JMH3143 Go to last post
4 904
 
J3BU5Z
Hi, That sounds like it could be a graphics card
06-16-2013 03:35 PM
by satrow Go to last post
1 455
 
Phraustt
Hi, When you get a chance, please follow this thread and
06-16-2013 12:27 PM
by Patrick Go to last post
1 422
 
flamenia
Hi, The attached dump is of the DRIVER_POWER_STATE_FAILURE
06-16-2013 12:26 PM
by Patrick Go to last post
1 412
 
Snow.
Hi, Hmm, in the latest dump, it appears that verifier
06-16-2013 11:47 AM
by Patrick Go to last post
7 1,876
 
realism51
Hi, All of the attached dumps as previously mentioned are
06-15-2013 08:17 PM
by Patrick Go to last post
3 387
 
drueller
Thank you very much for your kind words, they are very much
06-15-2013 07:12 PM
by Patrick Go to last post
6 1,726
 
Sayid Gishta
If physically removing the sound card solves the issue, as
06-15-2013 02:44 PM
by Patrick Go to last post
5 409
 
tony12345
I would scan the hard drive, defrag it also, depending on
06-15-2013 01:26 PM
by steve32mids Go to last post
2 407
 
ficxe
Hi and Welcome to TSF! It's frequently a remnant of an
06-15-2013 12:59 PM
by satrow Go to last post
2 510
 
un4gven
Hello Michael, All three attached dumps are of the
06-15-2013 12:59 PM
by Patrick Go to last post
1 377
 
DerekZ10
Just got a new one today. Just got home from the bars and
06-15-2013 02:36 AM
by DerekZ10 Go to last post
10 687
 
KSharpy
Hi jcgriff2, Actually, I tried to do a system restore to
06-14-2013 07:43 PM
by KSharpy Go to last post
2 370
 
razgriz
Perhaps some Windows Upade or other recent driver update or
06-14-2013 05:33 PM
by satrow Go to last post
8 634
 
Patzinak
Excellent, good to read you've fixed it!
06-13-2013 08:12 PM
by satrow Go to last post
5 713
 
tenthjester65
That's good to read! Thanks for reporting back :thumb:
06-13-2013 10:32 AM
by satrow Go to last post
8 1,481
 
Battlerager
Hi, just bumping to get an initial response. Also a bit
06-12-2013 11:38 PM
by Battlerager Go to last post
3 481
 
manleong
probably is the cpu problem? cause the pins are attached
06-12-2013 09:15 PM
by manleong Go to last post
25 1,278
 
Dastardly
Hi, some comments, you can use powercfg -off to disable
06-12-2013 03:42 PM
by jenae Go to last post
23 3,327
 
clg2001
Okay, so got into Rift and nabbed a screenshot after maybe
06-12-2013 03:26 PM
by clg2001 Go to last post
1 420
 
Shonze
Was this the 1st BSOD since Windows 7 x86 was installed on
06-12-2013 01:31 PM
by jcgriff2 Go to last post
5 661
 
fanboydestroyer
In addition: Running two AV's is never a good idea,
06-12-2013 08:13 AM
by koolkat77 Go to last post
3 549
 
XForce23
Hi all, I am experiencing an issue that has very recently
06-12-2013 01:27 AM
by XForce23 Go to last post
0 320
 
PC person
Try and boot into your recovery partition or with your
06-12-2013 01:06 AM
by jcgriff2 Go to last post
1 598
 
ColeM8
Hi - Interesting turn of events -- thanks for posting
06-11-2013 03:51 PM
by jcgriff2 Go to last post
10 520
 
RedPlanet9
Turn verifier off. From a command prompt type or paste
06-11-2013 01:28 PM
by Wrench97 Go to last post
5 830
 
silvadp
yes! Thank you very much.
06-11-2013 03:29 AM
by silvadp Go to last post
8 1,771
 
Illegitimate
Considering the old OS had the same issues as the upgraded
06-10-2013 06:59 PM
by satrow Go to last post
4 465
 
trexosx
Follow the instructions here>
06-10-2013 03:15 PM
by Wrench97 Go to last post
1 380
 
Angelacosta
Lets see if there are any recent dump files> Follow the
06-10-2013 03:15 PM
by Wrench97 Go to last post
1 348
 
Pawan Devnani
Follow the instructions here>
06-10-2013 03:13 PM
by Wrench97 Go to last post
1 305
 
burton98
Welcome to TSF! It looks like the main problem here is
06-10-2013 01:25 PM
by satrow Go to last post
1 500
Post New Thread

Display Options Moderators
Showing threads 2151 to 2200 of 13193 Moderators : 13
 
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off

Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 05:21 PM.


Copyright 2001 - 2015, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts