Go Back   Tech Support Forum > Gaming Forum > Game Installation Support

[SOLVED] Windows 7 Frozen Throne installation problems!!

This is a discussion on [SOLVED] Windows 7 Frozen Throne installation problems!! within the Game Installation Support forums, part of the Tech Support Forum category. I have got a fully legit copy of WC3 and Frozen Throne expansion, which I got with a battle chest


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-29-2010, 03:01 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 8
OS: Windows 7 Home Premium



I have got a fully legit copy of WC3 and Frozen Throne expansion, which I got with a battle chest (H)

WC3 has no problems installing. It even patches perfectly from the game menu.

However, when i try to install Frozen Throne, when i insert the disk, it says

''sorry, installer could not be opened because''

The file "Localization.xml" could not be loaded.''


what in the hell do i do? :(

__________________
NazAus is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2010, 03:05 PM   #2
Moderator
-Articles Team
-Games Team
 
Redeye3323's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Norfolk, East Anglia, England, United Kingdom, Europe, Earth, Milky Way, Universe
Posts: 11,884
OS: Windows 7 Pro 64-bit SP1 :D

My System


Welcome to TSF.

This should be posted in the Game Installation Section really but I will still try to help you...

It may be something to do with the disk. You could try cleaning the disk and then posting back

__________________

Games & Articles Team

Redeye3323 is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2010, 03:09 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 8
OS: Windows 7 Home Premium



sorry, i didnt see the installation section.. :/

but yeah, i cleaned it just then. same problem :(
__________________
NazAus is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2010, 03:17 PM   #4
Moderator
-Articles Team
-Games Team
 
Redeye3323's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Norfolk, East Anglia, England, United Kingdom, Europe, Earth, Milky Way, Universe
Posts: 11,884
OS: Windows 7 Pro 64-bit SP1 :D

My System


Don't worry mate, it will be moved for you...

Is the disk scratched at all?
__________________

Games & Articles Team

Redeye3323 is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2010, 03:18 PM   #5
Registered Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 8
OS: Windows 7 Home Premium



not that i know of, the disk is brand new, got it yesterday. :/
__________________
NazAus is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2010, 03:24 PM   #6
Moderator
-Articles Team
-Games Team
 
Redeye3323's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Norfolk, East Anglia, England, United Kingdom, Europe, Earth, Milky Way, Universe
Posts: 11,884
OS: Windows 7 Pro 64-bit SP1 :D

My System


Hmmmmmm, you could go back to the shop and ask for a new disk as that one won't install properly
__________________

Games & Articles Team

Redeye3323 is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2010, 03:25 PM   #7
Registered Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 8
OS: Windows 7 Home Premium



ohhk, should i test it on another computer as well..?
__________________
NazAus is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2010, 03:30 PM   #8
Registered Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 8
OS: Windows 7 Home Premium



ok i just tested it on a friends computer, it runs just fine from the disk... :/
__________________
NazAus is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2010, 12:53 AM   #9
Registered Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 8
OS: Windows 7 Home Premium



problem solved. i had even more problems with the disk and ended up getting it replaced after a quick trip to the seller.
__________________
NazAus is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2010, 02:33 AM   #10
Moderator
-Articles Team
-Games Team
 
Redeye3323's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Norfolk, East Anglia, England, United Kingdom, Europe, Earth, Milky Way, Universe
Posts: 11,884
OS: Windows 7 Pro 64-bit SP1 :D

My System


Quote:
Originally Posted by NazAus View Post
problem solved. i had even more problems with the disk and ended up getting it replaced after a quick trip to the seller.
Glad to see it fixed. Could you please mark this thread as Solved under the Thread tools menu

__________________

Games & Articles Team

Redeye3323 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 06:51 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts