Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Other Hardware Support

Projector > receiver > bluray = no signal

This is a discussion on Projector > receiver > bluray = no signal within the Other Hardware Support forums, part of the Tech Support Forum category.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-15-2012, 04:56 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
OS: vista



New to this site, not sure where to post or if this si even relevant here but thought someone might have an idea that would help me...

I have a ESP200AU connected via HDMI to a Yamaha receiver via HDMI to a LG Blue Ray Player - all brand new.
All has been working fine since purchase 2 months ago (though the hdmi projector connection is quite touchy and loses signal easily).
We went to turn it on the other night, same as always and the projector display said no signal (usually when it does this we just fiddle with the hdmi and it comes back on - but this time, no good).
I have moved the BD and AVR so they are near the projector, tested a number of HDMI cables and lengths (all working fine in all different arrangements with my other tv) - still no signal with the proj.
If I plug the BD directly into the proj, the start up screen comes on, then when it should go to the main menu, it goes back to no signal.
Can't get my laptop display to go onto the proj at all - which I used to be able to do (directly or via AVR) – the same scenario works using my tv as the display.
The normal BD > AVR > Proj setup works fine with component cables. What could be the problem?

Also, the AC adaptor blew so I am waiting on a new one before I can troubleshoot further.
I was thinking it must be the hdmi ports somewhere but considering both the proj and receiver work in different setups, I guess that not it. From the bit of research I've done, maybe a resolution issue??
Any help would be great.
Thanks, Amanda

__________________
rhodes123 is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2012, 05:03 PM   #2
Moderator,
- Hardware
- Networking
 
JimE's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: St Louis, MO
Posts: 16,177
OS: Win 7 SP1

My System


The "touchy" hdmi port that you have been dealing with all this time has likely failed. If it's under warranty, have it serviced or replaced.

__________________

Google is your Friend!
JimE is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2012, 05:21 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
OS: vista



So it could still be the HDMI port on the projector even though the direct bluray hdmi connection to projector is working on start up?

Thanks for you reply - it is under warranty
__________________
rhodes123 is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2012, 05:24 PM   #4
Moderator,
- Hardware
- Networking
 
JimE's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: St Louis, MO
Posts: 16,177
OS: Win 7 SP1

My System


It's the only thing that makes sense. If the port were working properly, it should be recognizing all of the hardware...or at least more than just the Blu-Ray player menu. But even the Blu-Ray player doesn't work properly (unless I misread).

But yes, just based on the fact that jiggling the cable fixes (or used to anyway) the problem, I'd have it serviced. After it's connected, it should always work.
__________________

Google is your Friend!
JimE is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No startup
hello everybody, i'm back with a question about my laptop but now its the other one. When i use my laptop everything goes fine. But when i shut'm down and try to start it up again he doesnt start up. This happens when it needs power. The lights down on the laptop are burning but when i press...
IanHanssens Laptop Support 38 02-18-2012 01:17 AM
PS3 to TV HDCP Handshake problem - NO DISPLAY
Hi, A couple days ago my PS3 randomly stopped displaying on my HD TV which is HDCP compatible. In an attempt to fix it, I left it unplugged for a night and still hasn't returned a HDMI signal. Now, I've researched on the net and apparently some of the causes are as follows 1) The HDCP chip...
IAmAwaN Console Gaming Support 2 02-16-2012 02:21 PM
Win7 no longer seems to recognize USB drives as external
Let me clarify. When i plug in my USB drives, three things no longer occur: 1. there is no sound indicating external drive plugged in or out. This i can live without. 2. The drives no longer show up in "Devices and Printers" section (this was a direct translation from swedish on my part, probably...
mrMiller Windows 7 Support, Windows Vista Support 3 02-15-2012 03:31 PM
Hard drive failure? No operating system!
Hi all, a newbie here looking for some advice. Starting from the beggining of my problems, i was prompted by a message telling me i had critical errors on my hard drive and to install this program to remove them, having seen this before and asumed it was some sort of virus i declined but many...
bequinox Hard Drive Support 2 02-15-2012 03:11 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 12:51 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts