Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Other Hardware Support

One computer and two mouse pointers, is it possible?

This is a discussion on One computer and two mouse pointers, is it possible? within the Other Hardware Support forums, part of the Tech Support Forum category. I have configured a computer for using two monitors. Games on the first monitor and Chatting on the second monitor.


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-12-2007, 11:00 AM   #1
Registered Member
 
Goneval's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Norway
Posts: 73
OS: Windows XP Professional

My System

Pencil

I have configured a computer for using two monitors. Games on the first monitor and Chatting on the second monitor.

I want to take it to the next level by having two USB mouse pointers on the PC. One Pointer on the first screen and another on the second screen or two pointers on the same screen.

When I plug in another mouse on the computer an extra pointer is not showing. But I can move one pointer with two USB mices.

I want a software that makes it possible to have to mouse pointers on a single computer with two displays.

The PC has XP on it, it is possible for the Mac but I want to stick with XP.

DualOsx (two mouse pointers one screen MAC ONLY)

__________________
Goneval is offline  
Old 04-12-2007, 04:48 PM   #2
TSF Team, Emeritus
 
Terrister's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: West Georgia, USA
Posts: 7,132
OS: Windows 7 & 8, Mac OS-x



This may work for you.
http://cpnmouse.sourceforge.net/

__________________
Terrister is offline  
Old 10-09-2011, 02:49 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1
OS: win7



Yeah dude, I found a program called "Teamplayer" that lets two mice have a cursor each and even gives them different colors. Works great but I could only get a 30 day trial but it should be worth paying a little for.
__________________
einarmagnusson is offline  
Old 10-09-2011, 07:13 PM   #4
Moderator,
- Hardware
- Networking
 
JimE's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: St Louis, MO
Posts: 16,436
OS: Win 7 SP1

My System


LOL....2007
__________________

Google is your Friend!
JimE is offline  
Old 12-18-2011, 12:23 AM   #5
Registered Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1
OS: vista



Hi sorry to bring up an old post but is their anyway to do this for mac. :)
Thanks in advance.
__________________
BEAVERWARRIOR is offline  
Old 12-18-2011, 12:45 AM   #6
Moderator,
- Hardware
- Networking
 
JimE's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: St Louis, MO
Posts: 16,436
OS: Win 7 SP1

My System


Quote:
Originally Posted by BEAVERWARRIOR View Post
Hi sorry to bring up an old post but is their anyway to do this for mac. :)
Thanks in advance.
You may want to ask in the Mac board. Most of us are only PC savy.

__________________

Google is your Friend!
JimE is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 01:13 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts