Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Video Card Support

Video Problems

This is a discussion on Video Problems within the Video Card Support forums, part of the Tech Support Forum category. Ugh. I am messing around with my video settings too much I guess. Now my video card is screwed up


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-11-2006, 06:53 AM   #1
Registered Member
 
Darkfox3393's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 346
OS: Windows Vista Ultimate

My System


Ugh. I am messing around with my video settings too much I guess. Now my video card is screwed up again. I was in ATI Catalyst control center and I thought checking always for vertical lines on would help me fix FFXI. But when I press Apply, the screen turns black. I restarted my computer, and it stays normal while it boots but when the catalyst control center is started, the screen turns black again. I am running off my integrated video card right now, but the screen looks REALLY bad. Anyone know how to fix this?

__________________
Darkfox3393 is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2006, 11:37 AM   #2
dai
TSF Team, Emeritus
 
Join Date: Jul 2004
Location: west australia
Posts: 74,478
OS: win 7 32x 64x rtm


reinstall the drivers off your m/b setup disk

__________________
dai is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2006, 03:04 PM   #3
TSF Enthusiast
 
jnob's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Silicon Valley
Posts: 694
OS: Windows 8

My System

you should remove the old video drivers in safe mode. Always remove old video drivers in safe mode before installing new drivers. It may be rare but driver conflicts can occur that can cause so much trouble you may end up needing a clean install. Especially if you're already having problems with the current drivers.
__________________
jnob is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 02:14 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts