Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Video Card Support

[SOLVED] Incorrect Drivers for Radeon HD3200

This is a discussion on [SOLVED] Incorrect Drivers for Radeon HD3200 within the Video Card Support forums, part of the Tech Support Forum category. I am unable to find the correct drivers for the Radeon HD3200 graphics card. This card is in my Gateway


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-26-2012, 10:50 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Chicagoland, IL
Posts: 133
OS: WinXP Home, XP Pro, Vista Home, Win7 Pro, Win Server 2003 STD and SBS, Win Server 2008 STD and SBS



I am unable to find the correct drivers for the Radeon HD3200 graphics card. This card is in my Gateway M-26 laptop. I downloaded the Catalyst tool which appeared to find the correct drivers which I downloaded. I attempted to install them but get an error code 39 at the end of the installation. I repeated the installation to assure that it wasn't a one time fluke.

I also downloaded the drivers from the Gateway website. I didn't get an error code but I did get a message that said that the drivers were not the correct ones. I suspect that this is because the OS was not Vista as it was originally.

Details and my pc's config.
This is my daughters laptop. It is a Gateway M-26 series (M-2623U model) and it came with Vista Home Premium x64 bit. I was unable to reload Vista because my OS disc had an error -- it could not find a particular file during the installation. As an alternative, I loaded Win XP Pro x64. I was able to load it successfully but had troulbe with the NIC and video drivers. I downloaded the NIC manufacturer tool and it found the correct driver and it works fine. Currently, the default windows vga driver is loaded and it has very poor performance.

Any suggestions would be appreciated.

__________________
napergman is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2012, 11:03 AM   #2
TSF Enthusiast
 
cl0udedth0ught's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Maryland
Posts: 666
OS: Windows 7 Ultimate 64 bit SP1

My System


Hi,


Is this where you found your driver?

Gateway Support - Downloads & Support Documents - Notebook / M Series / M-26

If so, there are 3 drivers listed, two of which I think are the same just different versions because the size is the same. However, there the third one is much larger. I would try that.


If none of those work, try the one directly from ati/amd. I linked the site below for you.

AMD Support & Drivers

Good Luck

__________________
cl0udedth0ught is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2012, 11:08 AM   #3
Microsoft-Team Manager
Hardware - Team Manager
 
joeten's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Glasgow Scotland
Posts: 48,705
OS: win 7 pro/ultimate/xp vm



Right click My Computer > Properties > Hardware Tab > Device
Manager > Right click the device you want to view > Properties
> Details Tab > Select Hardware Id from the list
__________________









Eliminate all other factors, and the one which remains must be the truth.
joeten is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2012, 04:11 PM   #4
Team Manager - Hardware
 
Tyree's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Illinois
Posts: 50,330
OS: XP Pro-7



All drivers for OEM PC's need to be obtained only from the manufacturer's site.
i.e. the link cl0udedth0ught provided.
The Vista drivers "should" work but if not then you would need to contact the manufacturer.
__________________



All PC's are not the same. Posting your PC specs will help us to assist you quicker and effectively.
Tyree is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ideas for EPIC ending.
:wink:Hi all, I just read Romeo and Juliet in school, and now I am supposed to write a alternate ending, I though I would write science fiction by combining Sci-Fiy games, what do all of you think. I'm thinking of combining: Doctor who, Mass effect 3, and darksiders, and, of course, Romeo and...
defriend Gaming Discussion 13 04-23-2012 07:27 AM
CPU Fan broke, looking for replacement.
Dear TSF, i come to you today with a problem. the Fan for my CPU has stopped working so im looking to replace it, however i dont know what type of fan it is... being the unknowledgeable person i am when it comes to these things, i am unaware of where i can find this info. i was hoping you...
Road Kamelot Motherboards, Bios & CPU 5 03-27-2012 04:58 AM
How do you choose the components for your PC?
I asked for a build here a few days ago, though this is not entirely related to that, and I am not sure whether this belongs here but if it does not please move it. How do you decide what to put in your PC? How do you decide which parts to buy and whether they will all fit together?What is the...
Kisageru Building 8 03-26-2012 05:58 PM
Help for NS2 error
Hello, Can anyone please help me regarding this error? num_nodes is set 6 Error!! str2addr:Address 43932287 outside range of address field length 1024 I am getting above error while running my NS-2 code. for mixed (wired-cum-wireless) network topology.
Niki306 Networking Support 0 03-26-2012 01:18 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 10:08 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts