Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Video Card Support

Help with ATI X1350 on Windows 7!

This is a discussion on Help with ATI X1350 on Windows 7! within the Video Card Support forums, part of the Tech Support Forum category. I've installed W7 64 bit. I have ATI Mobility Radeon X1350 on HP Compaq 6820s. I downloaded the lastest desktop


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-15-2009, 04:54 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1
OS: Windows 7 64bit



I've installed W7 64 bit. I have ATI Mobility Radeon X1350 on HP Compaq 6820s. I downloaded the lastest desktop driver from ati web page and modded it with Mobility Modden but during the reboot Windows is not loading before I repair start up! What should I do? My screen looks afwul. Please help...

__________________
pavep is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2009, 06:56 PM   #2
TSF Enthusiast
 
Underclocker's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 826
OS: Win7 Pro x64 SP1

My System


Welcome to TSF.

Reboot into safe mode by tapping F8 during the boot screen. Go into the Device Manager and uninstall the modded driver.

You should either stick with the drivers Windows installs automatically or use the ones HP provide on their website. If no Win7 driver is available use the Vista one; it should work fine.
Underclocker is offline   Reply With Quote
Reply
Gear in this thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question

Gear in this thread


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 03:37 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts