Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support

Post New Thread
Threads in Forum : Video Card Support Forum Tools Search this Forum
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
 
ebackhus
This chart on www.hardwaresecrets.com does an excellent job
04-17-2008 10:19 AM
by ebackhus Go to last post
1 103,903
 
dai
how
03-20-2008 07:14 AM
by dai Go to last post
0 3,086
 
UncleMacro
How to troubleshoot video card problems How to install a
12-19-2006 06:06 PM
by UncleMacro Go to last post
0 23,482
 
Masterchiefxx17
Sorry Over my head!! I think I paid 30$ at Staples!!
Today 09:11 PM
by donetao Go to last post
3 28
Suprised
krikus62
I have only 1, 6 pin plugged in, it did work previously
Today 02:05 PM
by krikus62 Go to last post
2 93
 
JohnthePilot
Your welcome
Today 08:53 AM
by oscer1 Go to last post
5 102
 
MrPcWannabe
Hi, i would check the obvious ( connected right in your
04-16-2015 12:33 AM
by andyxeno Go to last post
1 185
 
woctafu
Problem description: This issue only occurs during gaming,
04-15-2015 11:48 AM
by woctafu Go to last post
0 196
Roll Eyes
Puffonstuff
Hardware monitor ITE IT87 Voltage 0 1.26 Volts (CPU
04-15-2015 12:55 AM
by Puffonstuff Go to last post
13 286
 
steelerfan5896
Do you have another PC to test your monitor and cable setup
04-15-2015 12:00 AM
by Wrench97 Go to last post
6 245
 
chihawkcity
Hi, welcome to TSF Please post your full system
04-14-2015 05:09 PM
by koala Go to last post
1 211
 
hipcheck
Bummer. Well, thanks for the confirmation. Bass, I think
04-14-2015 12:51 PM
by hipcheck Go to last post
3 136
 
SalmonSam
Hum, I see. Noticed that performance difference quickly.
04-14-2015 03:24 AM
by SalmonSam Go to last post
7 360
 
Dauemannen
bump If anyone has any idea what this could be, or maybe
04-14-2015 01:52 AM
by Dauemannen Go to last post
1 134
 
SnoopyDog
Actually we were hoping for your response with the results
04-13-2015 12:31 PM
by Stancestans Go to last post
4 421
 
ultramankiller
Alright sorry for not responding sooner. I have gone
04-12-2015 03:28 PM
by ultramankiller Go to last post
8 486
 
doubledutch
thanks again to all who helped me get some clarity into
04-12-2015 02:18 PM
by doubledutch Go to last post
13 493
 
RadicalDreamer
PCIe standards are backwards compatible since version 1.1,
04-10-2015 06:47 AM
by MPR Go to last post
3 231
 
leny65
remove copy protection from VHS -how?
04-10-2015 01:57 AM
by koala Go to last post
2 217
 
poloapolo
1.Should I try to update the BIOS? Not possible unless the
04-09-2015 10:00 AM
by gcavan Go to last post
7 682
Question
Nuuki
Another reason I prefer LC. And those flat earth Noctua
04-09-2015 05:46 AM
by gcavan Go to last post
15 399
 
riblit
Make and model number of the PSU?
04-08-2015 04:13 PM
by Masterchiefxx17 Go to last post
1 208
 
DTonesXD
Yeh, that should be easy enough. Thank you
04-02-2015 02:22 PM
by DTonesXD Go to last post
12 482
 
andrynuim
Inside the BIOS what are the 12V, 3.3V, 5V, and VCORE
04-02-2015 06:04 AM
by Masterchiefxx17 Go to last post
1 188
 
Natsuke
you can do what you want, The card wont die yet at those
04-01-2015 03:29 PM
by greenbrucelee Go to last post
3 240
 
kieron0569
Revert back to a previous version of your graphic driver,
03-31-2015 11:56 PM
by Panther063 Go to last post
16 708
 
andrynuim
Glad to hear it, nice job.
03-31-2015 01:29 PM
by joeten Go to last post
3 283
 
Dev in need
If the tv has a "pc input" (dvi or vga) you should
03-30-2015 10:38 AM
by emosun Go to last post
8 403
 
brandboiler
My GPU is connected to my monitor with a VGA cable, if
03-30-2015 07:14 AM
by brandboiler Go to last post
2 306
 
khalos
If the gtx 675m isn't showing in Device Manager, it may be
03-30-2015 05:40 AM
by Panther063 Go to last post
6 413
 
SuperBeesWax
Alright.... I ran a game again. It actually ran fine! Maybe
03-28-2015 05:00 PM
by SuperBeesWax Go to last post
28 872
 
andrynuim
Thanks both of you for the help!
03-28-2015 08:05 AM
by andrynuim Go to last post
7 347
 
andrynuim
ohh ok thanks a lot dude!Have a nice day!
03-26-2015 06:47 AM
by andrynuim Go to last post
5 319
 
iseeu1001
I am just getting ready for gta iv. My specs Intel i5 4590s
03-26-2015 06:20 AM
by iseeu1001 Go to last post
5 229
 
Mottoman216
:dance: Good to hear the issue is solved. :dance:
03-24-2015 12:36 AM
by Panther063 Go to last post
4 284
 
merlin294
Have you changed the CMOS battery? If that has died too,
03-23-2015 01:56 AM
by Panther063 Go to last post
1 285
 
chacalroux
go into the bios and safemode and check to see if you have
03-22-2015 03:01 PM
by sobeit Go to last post
4 239
 
gaberlunzie
:thumb:
03-22-2015 01:56 PM
by Masterchiefxx17 Go to last post
5 418
 
hiloka
It was an update from the video card maker and one for my
03-21-2015 04:46 PM
by hiloka Go to last post
6 352
 
tourmentor0
Not sure why that was recommended. Keep DualGraphics
03-21-2015 10:22 AM
by gcavan Go to last post
5 283
Post New Thread

Display Options Moderators
Showing threads 1 to 37 of 37 Moderators : 2
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off

Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 09:32 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts